понеділок, 30 липня 2007 14:58

Мадонні хочуть заборонити всиновити дитину

  Співачка Мадонна хоче всиновити малавійського хлопчика Девіда Банду. Його мати померла, а батько дуже бідний, тому не може утримувати сина
Співачка Мадонна хоче всиновити малавійського хлопчика Девіда Банду. Його мати померла, а батько дуже бідний, тому не може утримувати сина

Нещодавно 48-річна поп-співачка Мадонна напилася до нестями. Із ресторану "Кларіддж" у центрі Лондона її вивів чоловік 38-річний режисер Гай Річі. Мадонна ледь трималася на ногах.

Співачка напилася, щоб забути проблеми з усиновленням малавійського хлопчика Девіда Банди. Наступного місяця із Африки до Лондона приїдуть соціальні працівники. Вони мають остаточно вирішити, чи зможе зірка усиновити 22-місячну дитину.

Кажуть, Мадонна боїться їхнього приїзду. Пенстон Кілемб, директор міністерства охорони дітей в Малаві, особисто проводитиме час з батьками щодня впродовж п"яти годин. Він має право розпитувати їх про наркотики, алкоголь, розлучення і зради. За чутками, останнім часом Мадонна не обмежує себе в спиртному. У стосунках співачки й режисера почалися розлади. Якщо це підтвердиться, малавійські чиновники відмовлять парі.

Торік у жовті Мадонні дали тимчасовий дозвіл на усиновлення дитини. Хлопчика вона забрала із африканського притулку і привезла в Англію.  Колишній батько дитини 32-річний Йохане Банда згодом заявив, що не давав згоди на всиновлення. Він думав, що сина Мадонна виховуватиме до повноліття, а потім поверне до Малаві. Чоловік каже, що йому підсунули документи на підпис, а він не вміє ні читати, ні писати. За законами Малаві, прийомні батьки мусять мешкати в країні протягом 18 місяців. Мадонні дозволили забрати дитину незаконно.

Зірка уже має двох дітей. Від Гая Річі в неї підростає 6-річний син Рокко. А від тренера з фітнесу Карлоса Ліона — 9-річна донька Лурдес.

Зараз ви читаєте новину «Мадонні хочуть заборонити всиновити дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути