четвер, 03 квітня 2008 19:02

Мадонна кидає чоловіка заради музиканта з Боярки (ФОТО)

Американська співачка 49-річна Мадонна кидає чоловіка — режисера 39-річного Гая Річі. Деякі ЗМІ повідомляють, що співачка оголосила про своє розлучення. Кажуть, вона переїжджає до музиканта Євгена Ґудзя, 36 років.

Мадонна й Річі півроку жили в різних країнах. Співачка в Америці рекламувала альбом Hard Candy, жила там із дочкою Лурдес, 12 років, синами Рокко, 7 років, і Девідом, 2 роки. А Гай у Лондоні завершував зйомки фільму Rock"n"Roll. У січні жінка повернулася до Великої Британії. Але в маєтку Мерілебон пара оселилася в різних кімнатах.

— Вони давно не були разом, — каже батько Гая Джон. — Я сподівався, що на Великдень зійдуться. Подружжя намагалося налагодити стосунки. Навіть ходили на романтичну вечерю, але нічого не вийшло.

Мадонна і Гай живуть у шлюбі восьмий рік. Спільний син у них один - Рокко. Донька Лурдес у артистки від шлюбу з тренером бодибілдінгу Карлосом Леоном. А Девід — усиновлений.

Її обранець Євген Ґудзь народився в Боярці під Києвом. Прізвище його батьків було Ніколаєви. Вони — українці, у родині також були цигани, угорці, румуни. Батько працював м"ясником. Він  гарно грав на гітарі й виступав із місцевою групою "Меридіан". Мати ніде не працювала.

— Після аварії на ЧАЕС, — згадує співак, — батько приніс лічильник Гейгера. Побачив, що він показує в дворі нашого дому, і сказав: "Виїжджаємо".

Родина переїхала до Закарпаття, згодом — до Польщі, Угорщини, Австрії, Італії.

— Нам потрібні були гроші, — розповідає Євген. — Працювали всі. Я мив машини на вулицях Риму. Кілька разів наймався збирати виноград.

1990-го родина перебралася до Нью-Йорка. Євген створив панк-гурт Flying Fuck ("Літаючий йо...р"). 1999-го дав їй пристойнішу назву "Гоголь Борделло". Тоді ж придумав собі псевдонім Євген Ґудзь. Американцям його важко вимовляти, тому музиканта називають Юджином Хутсом.

Гудзь познайомився з Мадонною 2007-го на одній із вечірок у Нью-Йорку. Але телефону не залишив. Через кілька днів вона дізналася через знайомих його номер і передзвонила. 7 липня Ґудзь виконав із Мадонною на лондонському стадіоні Вемблі шлягер La Isla Bonita. Поп-діва запропонувала знятися в її музичному фільмі "Бруд і мудрість". Сценарій писав Євген, як запевняє, зі свого життя. У стрічку Мадонна вклала $1 млн. Кажуть, під час зйомок вони закохалися.

— Женя прекрасний, — розказувала співачка на Берлінському кінофестивалі в лютому на прем"єрі фільму. — Я обожнюю циганів, їхню спонтанність. У душі я теж циганка. Він навчив мене матюкатися по-російському.

Прес-секретар артистки Ліз Розенберг запевняє, що Мадонна та Річі й надалі житимуть разом у Англії. Та агенти співачки шукають для неї маєток в Америці.

Зараз ви читаєте новину «Мадонна кидає чоловіка заради музиканта з Боярки (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути