пʼятниця, 28 травня 2010 07:10

Людмила Янукович отримала орден

Автор: фото з сайта tabloid.pravda.com
  Минулого тижня дружині президента Людмилі Янукович вручили диплом почесного члена клубу ”Інтелігент” у ліцеї при Донецькому держуніверситеті
Минулого тижня дружині президента Людмилі Янукович вручили диплом почесного члена клубу ”Інтелігент” у ліцеї при Донецькому держуніверситеті

Дружина президента Віктора Януковича 61-річна Людмила Олександрівна отримала орден великомучениці Катерини. 25 травня його вручив митрополит Донецький і Маріупольський Іларіон у макіївському храмі.

— Цього року збіглися дні Святого Духу і рівноапостольних Кирила і Мефодія. Таке випадає раз на 80 років, — каже він. — Коли вручав орден, побажав їй подальших успіхів у відродженні духовності.

Відзнака виготовлена із золота, прикрашена червоними рубінами. 1714-го її започаткував Петро І для нагородження великих княгинь і "дам вищого світу". Із 2005-го в Україні та Росії вручили півтисячі таких орденів. Ними удостоїли дружину російського прем"єра Людмилу Путіну, співачку Аллу Пугачову, актрису Людмилу Гурченко, тренера з фігурного катання Тетяну Тарасову. Торік орден отримала співачка Тіна Кароль.

Знайомі родини президента кажуть, що набожною перша леді стала після вінчання з Віктором Федоровичем 1997-го. Щонеділі вона ходить до церкви. Живе у двоповерховому будинку на околиці Донецька зі старшим сином Олександром і невісткою Оленою. До Києва переїжджати не збирається.

— У сина торік народилася друга дитина. Дружина мене попередила, що буде значно більше уваги приділяти онуку, ніж мені, — зазначив на одній із зустрічей Віктор Янукович, 59 років.

Цього тижня Людмила Янукович сходила на свято останнього дзвоника в донецьку елітну школу "Альтаїр". Там навчається її старший онук, третьокласник Віктор, 9 років. За освітою вона інженер-будівельник. У вільний час із двома охоронцями ходить у театр.

Зараз ви читаєте новину «Людмила Янукович отримала орден». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути