вівторок, 25 квітня 2017 00:50

Лоліту Мілявську висадили з потяга

Автор: ФОТО З САЙТА www.uznayvse.ru
  В’їзд на територію України російській співачці Лоліті Мілявській заборонили 2015 року. Тоді вона незаконно відвідала Керч в окупованому Криму. На стадіоні виступала разом з іншими російськими артистами
В’їзд на територію України російській співачці Лоліті Мілявській заборонили 2015 року. Тоді вона незаконно відвідала Керч в окупованому Криму. На стадіоні виступала разом з іншими російськими артистами

"Мама плакала в восемь утра, Евочка расстроилась. На этом фоне "поздравляю" спецслужбы Украины с "блискучою" победой над диверсантом из Кремля, Милявской!" — пише у "Фейсбуку" російська співачка 53-річна Лоліта Мілявська.

23 квітня о четвертій ранку в Конотопі на Сумщині прикордонники висадили її з поїзда "Москва — Київ". Співачку супроводжував програмний директор, гример і музиканти.

— Назад відправили поїздом "Одеса — Москва", — розповідає російською Лоліта Мілявська. — Навіть прикордонники співчували, бо не змогла відвідати свою хвору доньку. СБУ робить усе, щоб я забула українську мову. Вони розлучають людей, родини.

В'їзд на територію України артистці заборонили позаторік. Вона відвідала Керч в окупованому Криму, виступала там.

Лоліта Мілявська народилася у місті Мукачевому на Закарпатті.

Після школи поїхала навчатися у тамбовський філіал Московського інститут культури. Відтоді жила в Росії. Регулярно давала концерти в Україні. Востаннє виступала в Києві 2013 року.

Донька Мілявської 18-річна Єва — від третього чоловіка, російського шоумена Дмитра Цекала. Живе у Києві з бабою. Має аутизм. Вона — єдина дитина Лоліти Мілявської.

— Єва народилася недоношена, — розповідала співачка. — Лікарка приватної клініки після виписки прийшла до нас додому і дивилася на Єву як на шматок м'яса в дитячому ліжечку. Казала: відмовтеся, доки не звикли. Навіть думати про це не могла. З дитинства Єва живе в Києві з моєю мамою. Батько участі у її вихованні не бере. Лише раз прислав аліменти — 10 тисяч доларів.

Служба безпеки заборонила в'їзд до України 140 діячам російської культури.

Зараз ви читаєте новину «Лоліту Мілявську висадили з потяга». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути