пʼятниця, 02 серпня 2013 06:00

Лободу пограбували в Барселоні

Автор: фото з сайта www.Facebook.com
  Світлану Лободу пограбували в автомобілі, коли відпочивала в Іспанії з подругою
Світлану Лободу пограбували в автомобілі, коли відпочивала в Іспанії з подругою

Співачку 30-річну Світлану Лободу пограбували в іспанському місті Барселона. Там вона з подругою була на відпочинку. Вкрали сумку з готівкою, кредитними картками та мобільним телефоном.

— После грабежа пришлось провести ночь в полицейском участке, — каже артистка. — Місцеві грабіжники діяли за відпрацьованою схемою. Під колеса машини, яку ми взяли напрокат, раптом кинувся молодий чоловік. Я злякалася і різко загальмувала. Вибігли із салону, аби побачити, чи все гаразд, а тим часом другий злодій заліз через відкритий верх у машину. Схопив сумку із заднього сидіння і втік. Слідом за ним і його товариш.

Співачка каже, закордонний паспорт залишила в готелі.

— Картки заблокувала, а готівкою була невелика сума. Найбільше шкода мобільного телефону. Там було багато фотографій моєї доньки 2-річної Євангеліни. Я поки що приховую її від преси. Не хочу, аби її фото кругом показували. Пропали знімки доньки на відпочинку в Хорватії. Ми з нею, моїм чоловіком та мамою жили там три тижні у віллі з окремим виходом до моря. Орендували авто, їздили ним на екскурсії.

Дитину Лобода народила від свого цивільного чоловіка, хореографа Андрія Царя. Живуть разом понад три роки. Одружуватися найближчим часом не планують.

Зараз ви читаєте новину «Лободу пограбували в Барселоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути