Ексклюзиви
четвер, 10 серпня 2006 18:00

Листи читачів

Для участі в конкурсах я вислав уже три квитанції передплати на друге півріччя щоденної газети. Чи необхідно квитанції надсилати кожен місяць?


Нечаєв Микола Павлович

с. Новоселівка Зіньківського р-ну Полтавської обл.


Шановний Миколо Павловичу!

Передплатна квитанція надсилається до редакції лише один раз. На ній має бути відбиток календарного штемпеля поштового відділення, на якому була оформлена передплата. Прізвище власника передплати заноситься в базу даних. Усі повторно надіслані квитанції знищуються.




Що мені робити, я загубила квитанцію. На пошті сказали, що потрібно знову заплатить гроші, щоб мені її повторно виписали. У мене сусідка виписала таку газету, але не грає, може, її квитанцію взяти?


Андрух Світлана Петрівна

с. Велика Кісниця Ямпільського р-ну Вінницької обл.


Шановна Світлано Петрівно!

Дублікат квитанції на поштовому відділенні видається безкоштовно. І ті читачі, які скаржаться на те, що в селі немає де зробити ксерокопію, також можуть скористатися цим правом. На квитанції пишеться слово "дублікат" або "копія" і видається з відбитком календарного штемпеля.

У редакції дані заносяться з квитанції. Тому якщо ви надішлете квитанцію сусідки, то увесь термін, на який оформлена передплата, буде грати вона. Якщо щось виграє, то залежатиме від неї, чи захоче віддати вам приз.




Чи можуть грати діти? Якщо дитина виграє, що мають робити її батьки?


Можаровська Наталя Вікторівна

м. Київ


Діти можуть брати участь у грі. Якщо переможцем стає неповнолітній, то приходить по приз до редакції з одним із батьків і приносить такі документи: свідоцтво про народження, паспорт та ідентифікаційний код одного з батьків. Якщо живе за межами Києва, то надсилає на адресу редакції такі документи: копію свідоцтва про народження, 1-ї та 2-ї сторінок паспорта та коду одного з батьків. Приз переможцю надсилається поштою на ім"я дорослого члена родини.




Передплатила "Газету по-українськи". Читаю її від першої до останньої сторінки. Але мені цікаво, як ваша газета проводить розіграш? Як доставляються призи?  Чи обкладаються призи податком? Як це вони автоматично розігруються для передплатників? Чи треба передплатникові вказувати, який приз він хоче виграти?


Михайлова Людмила Вікторівна

м. Житомир


Шановна Людмило Вікторівно!

Цієї п"ятниці буде проведено розіграш "Вибери приз-липень", наступної, 18 серпня, будуть опубліковані прізвища переможців та надруковано звіт про проведення розіграшу.

Призи доставляються по-різному: якщо є змога, то читач із паспортом та ідентифікаційним кодом приходить до редакції по приз. Якщо переможець живе за межами Києва або Львова, то надсилає копію 1-ї та 2-ї сторінок паспорта та копію коду на адресу редакції у Києві. Такі призи, як фен, праска, електричний чайник, фотоапарат, м"ясорубка, червона  ікра, гроші пересилаються поштою. Якщо ж це громіздкі призи (пральна машина, телевізор, холодильник), то редакція або зв"язується з магазинами побутової техніки у найближчому населеному пункті від помешкання переможця, або з перевізниками. Іноді призи доставляють наші регіональні представники. У кожному випадку це вирішується окремо, тому бажано вказати телефон у передплатній квитанції.

Податки та пересилку сплачує редакція.

Передплатникові не потрібно вказувати, який приз він хоче виграти, тому що списки формуються так: картки тих, хто купує газету вроздріб, розкладаються за 12 призами, кожній картці надається порядковий номер. Потім до кожного списку додається список передплатників також із порядковим номером. Передплатник може виграти будь-який із 12 призів.

Зараз ви читаєте новину «Листи читачів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути