пʼятниця, 27 вересня 2019 00:50

Лілія Подкопаєва народила доньку

Автор: UKR.MEDIA
  Лілія Подкопаєва познайомилася з бізнесменом Ігорем Дубинським чотири роки тому, коли поїхала працювати у США. Офіційно пара одружилася за кілька місяців до наро­дження спільної дитини
Лілія Подкопаєва познайомилася з бізнесменом Ігорем Дубинським чотири роки тому, коли поїхала працювати у США. Офіційно пара одружилася за кілька місяців до наро­дження спільної дитини

Олімпійська чемпіонка зі спортивної гімнастики 41-річна Лілія ПОДКОПАЄВА народила дитину чоловікові американському бізнесмену українського походження Ігорю ДУБИНСЬКОМУ, 44 роки. Дівчинка з'явилася на світ в одній із клінік американського міста Атланта.

— Коли розповіла про вагітність своїм дітям, Кароліна почала плакати. Питала: "Тепер ти нас із братом уже не будеш любити?" — каже Лілія Подкопаєва. — Коли запевнила, що мої почуття до них не зміняться, син із донькою почали обговорювати стать майбутньої дитини. Вадим мріяв про брата, а Кароліна хотіла сестричку. Казала, що віддасть їй усі іграшки, якими вже не грається.

Лілія Подкопаєва двічі була заміжня. Сім років прожила у шлюбі з бізнесменом 50-річним Тимофієм Нагорним. Їхньому прийомному синові Вадиму зараз 14 років, рідній доньці Кароліні — 13. Із другим чоловіком бізнесменом Віктором Костирком Подкопаєва була одружена чотири роки. Спільних дітей не мали.

З Ігорем Дубинським вона познайомилася у США. Переїхала туди 2015 року.

— Я підписала контракт на рік роботи в Атланті, — розповідає. — За кілька днів після переїзду друзі запросили на вечерю у ресторан. Там мене познайомили з Ігорем. Ми закохалися з першого погляду. Розуміємо одне одного без слів. Через півроку він зробив мені пропозицію. У спортзалі подарував обручку і спитав, чи стану його дружиною. Погодилася відразу. Через різні обставини весілля кілька разів переносили. Одружилися незадовго до народження нашої доньки.

Подкопаєва має у США власний бізнес із виробництва спортивного одягу. Ігор Дубинський займається будівництвом та інвестиціями. Він родом із Києва. В Америці мешкає майже 30 років.

— Ігор швидко знайшов спільну мову з моїми дітьми і став для них другом, — говорить гімнастка. — З донькою обговорює останні модні тенденції, а з сином розмовляє про автомобілі і технології.

Зараз ви читаєте новину «Лілія Подкопаєва народила доньку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути