Ексклюзиви
пʼятниця, 25 червня 2010 04:50

Лікарю Мюррею повернули ліцензію

Майкл Джексон помер торік 25 червня у віці 50 років. О 12.24, коли приїхала "швидка", біля нього був особистий лікар Конрад Мюррей. 45 хв. медики намагалися реанімувати співака. Відвезли в медичний центр Каліфорнійського університету. Зробили електрошок і пряму ін"єкцію в серце. Після години спроб повернути до життя, зафіксували, що серце співака зупинилося.

Тіло з лікарні забрали вертольотом і перевезли у морг.

Наступного дня поліція обшукала його будинок у Лос-Анджелесі. Знайшли два пакетики марихуани, засоби для відбілювання шкіри, таблетки від безсоння і пусті пляшечки від заспокійливого.

Двічі робили розтин, щоб з"ясувати причину смерті. На другому наполягали батьки. Вони попросили і про третій. Але патологоанатом сказав, що це неможливо. У тілі Майкла виявили шість препаратів: снодійне пропофол, заспокійливі мідазолам і діазепам, психостимулятор ефедрин, транквілізатор лоразепам й анестетик лідокаїн.

Слідчі назвали смерть Джексона вбивством. Заявили, що він помер від отруєння знеболювальним. Перевіряли, чому Мюррей одразу не викликав швидку допомогу.

Лікаря допитували кілька разів. Він визнав, що давав знеболювальне — 25 мг  пропофолу у вену. Слідство встановило, що препарат кололи щоночі протягом шести тижнів.

Спершу Конраду Мюррею висували звинувачення у навмисному вбивстві. Він не визнав провини. Його випустили під заставу у $75 тис. і підписку про невиїзд. У травні повернули лікарську ліцензію.

Зараз ви читаєте новину «Лікарю Мюррею повернули ліцензію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути