Ексклюзиви
вівторок, 22 лютого 2011 00:45

Лікаря Комаровського визнали найкрасивішим українцем

У суботу о 17.00 перед столичним палацом "Україна" розстеляють червону доріжку. Готуються зустрічати номінантів премії "Віва. Найкрасивіші люди України-2010". Білий лімузин зустрічає знаменитостей за 100 м від палацу, підвозить до входу. Першими приїжджають кілька маловідомих дизайнерів і рестораторів.

— Вони, мабуть, заплатили, щоб пройтися під спалахи фотокамер, — коментує чоловік у дублянці. Його дружина просить сфотографувати її на червоній доріжці.

— Витри туфлі, щоб не замастити килим, бо ще заставлять платити штаф, — наказує їй.

Номінанти заходять парами. Верхній одяг знімають при вході, віддають охоронцям, помічникам або кладуть біля банера. Позують у вечірніх нарядах. У шубах перед фотокамерами усміхаються співачка 63-річна Ніна Матвієнко з донькою Антоніною.

За звання найкрасивіших півроку змагалися 50 знаменитостей: 25 жінок та 25 чоловіків.

— Переможе Віталій Кличко, сто пудов, — обговорюють дівчата в холі. — Або телеведучий Андрій Доманський. Подивися, який красавчик, смазліве личко.

Червоною доріжкою йде співачка 29-річна Віра Брежнєва з дочкою 9-річною Сонею та матір'ю. На неї позирає телеведуча Катя Осадча. У мікрофон зве операторів.

— Треба зняти Віру Брежнєву. Організатори по секрету сказали, що вона переможе, — каже чоловікові з камерою.

Початок церемонії затягують на годину. Глядачів кличуть до зали, але більшість топчуться біля червоної доріжки й замовляють напої. 100 г "Таврійського" коньяку коштує 60 грн, "Хенесі" — 260. 100 г горілки "Неміров" — 20 грн. Бокал шампанського — 52. Швидше розкуповують бутерброди з ковбасою по 15 грн, ніж удвічі дорожчі з червоною рибою.

Після десятого дзвінка зал заповнюється наполовину. Російський стиліст Сергій Зверєв на сцені акапельно співає "Ніч яка місячна". Ведучий оголошує переможницю в номінації "Мама року" 4-разову чемпіонку світу з плавання Яну Клочкову. Боксера В'ячеслава Узелкова називають "Справжнім чоловіком року".

Найкрасивішими українцями стають співачка Віра Брежнєва й телеведучий, педіатр Євгеній Комаровський.

— Я думав того року все підстроїли, коли переміг Костя Меладзе. Але виявляється, Меладзе ще красавчик у порівнянні з Комаровським, — каже хтось із глядачів.

50-річний Євгеній Комаровський поправляє метелик.

— Мені приємно, що живу в країні, де вдень я — лікар, а ввечері можу вдягнути смокінг. Я зовсім з іншої пісочниці. Красивим себе, звичайно, не вважаю. Я — розумний, це набагато важливіше. Думаю, дружина не ревнуватиме. Вона вже через таке прошла. Після інституту я прийшов до лікарні, де на одного лікаря було по кілька медсестер.

Комаровський із сім'єю живе в Харкові. У Київ приїжджає на зйомки програми "Школа доктора Комаровського". Запитую, чому не привіз на церемонію дружину.

— Повинен же хоч хтось у сім'ї виходити в магазин спокійно. Раніше я тільки в Харкові не міг спокійно ходити вулицями, а зараз по всій Україні. Для мене це, повірте, особиста трагедія.

Організатори кажуть, що переможців обирають читачі журналу. Голосування за звання найкрасивіших українців тривало кілька місяців.

— У таких конкурсах часто перемагають не красиві, а люди на піку слави, — каже один із продюсерів. Прізвище просить не вказувати. — Наприклад, гонорари Віри Брежнєвої за останні півроку виросли втричі. Кажуть, що вона розкрутилася за рахунок чоловіка. Але Брежнєву й до одруження з Кіперманом запрошували на зйомки фільмів, крутили на всіх радіостанціях. Ім'я Комаровського теж повсюди на слуху. Його обожнюють мільйони українських мам. Програму переглядають в інтернеті, його порадами діляться на жіночих форумах. Ну, обличчям дядько не вийшов. Так, вибачте, чоловік уже півстоліття прожив. У нас на естраді є й страшніші, тільки ніхто про це не говорить.

Зараз ви читаєте новину «Лікаря Комаровського визнали найкрасивішим українцем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути