Ексклюзиви
середа, 19 січня 2011 00:30

Кузнєцов виграв два мільйони гривень

Автор: фото з сайта www.potok.ua
  Переможець телепроекту Олексій Кузнєцов
Переможець телепроекту Олексій Кузнєцов

300 гостей прийшли на відкриття ресторану "Шляпа" в центрі Києва. Всіх попросили вдягти капелюхи.

О 23.00 обіцяють виступ переможця телепроекту "Х-фактор" Олексія Кузнєцова, 19 років. Кілька його фанаток — дівчат у джинсах та кедах — заглядають у ресторан крізь вітрину. Охоронці не пропускають їх без запрошення.

Кузнєцов сидить на єдиному стільці в гримерці, їсть яблуко. Розглядає себе у дзеркалі. Біля нього висить білий випрасуваний костюм.

— Можете присісти на порозі, — пропонує.

За перемогу в співочому конкурсі канал СТБ має перерахувати йому 2 млн грн. Під час шоу про Олексія розповідали з телеекрана, що виріс у бідній сім'ї в селищі Новофурманове біля міста Макіївка на Донеччині. Його батько Юрій Анатолійович — інвалід, через травму хребта пересувається у візку. Ушкодився 18 років тому, коли копав криницю.

— Усі гроші віддам, аби батька поставити на ноги, — каже Олексій. — Ще планую побудувати церкву і дорогу прокласти у рідному селищі. Що залишиться, витрачу на себе.

Минулого тижня в інтернеті виставили фотографії, на яких він сідає за кермо "Мітцубісі Аутлендер". У столичних автосалонах таку машину продають від $30 тис. (240 тис. грн). На лобовому склі позашляховика причеплена спецперепустка до Верховної Ради.

— Це не моє авто, — каже Олексій. — Його моїй дівчині подарували батьки. Вони бояться за її безпеку. Не хочуть, щоб їздила громадським транспортом. Пропуск зовсім не депутатський, а податкової служби. Моя дівчина екс-балерина, вчилася в Лондоні. Недавно повернулася до Києва, закінчила університет податкової служби. Працює в одній із районних податкових. Працює ще в модельному бізнесі.

Олексій щовечора виступає на корпоративах. Кажуть, за півгодинний виступ замовники платять $5 тис. (40 тис. грн). Він начебто отримує половину суми.

Доки артист співав, гості поїли всі фрукти зі столу. Офіціанти приносять іще дві таці з нарізкою.

— Зачекайте, оставте мені хоч шматок ананаса, — просить лисого чоловіка огрядна жінка у чорному капелюсі із загнутими крисами. Той відштовхує її руку. Ананас зісковзує з тарілки, падає на паркет.

— Сам не гам і комусь не дам. Таких наглих іще не бачила.

Зараз ви читаєте новину «Кузнєцов виграв два мільйони гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути