четвер, 28 квітня 2011 00:15

Кримчанка Ніна Астраханцева має найгарніше у світі обличчя

Автор: фото З САЙТА WWW.horoshienovosti.com.ua
 

Кримчанка 21-річна Ніна Астраханцева має найгарніше у світі обличчя. Такого висновку дійшли судді на міжнародному конкурсі краси в Санто-Домінго, столиці Домініканської Республіки.

— У змаганнях брали участь 60 дівчат із різних країн світу, — каже Ніна. — Ми виходили на подіум у купальниках, національних костюмах і вечірніх сукнях, проходили співбесіди з членами журі. Під час конкурсу я майже не переживала. Але дуже втомилася. Повітря прогрілося до 40 градусів. Через спеку кілька дівчат мало не знепритомніли. Судді враховували не тільки зовнішні риси, але й доглянутість шкіри обличчя. За перемогу отримала путівку в круїз Карибським морем, підписала контракти з італійськими та американськими модельними агентствами.

Переліт та вбрання обійшлися конкурсантці в кілька тисяч доларів.

— Із грошима мені допомогли національні представники конкурсу. Сукні шила за власний рахунок. Зараз відсипаюся і лікуюся, бо трохи застудилася в дорозі. Думаю, це тільки початок усіх моїх перемог. Хочу поїхати на "Міс Світу" і "Міс Всесвіт".

Ніна Астраханцева живе в Сімферополі. Навчається на економіста в Таврійському університеті ім. Вернадського. 2010-го в Китаї стала віце-міс на конкурсі "Найкраща модель у світі".

Зараз ви читаєте новину «Кримчанка Ніна Астраханцева має найгарніше у світі обличчя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути