пʼятниця, 29 жовтня 2010 08:04

Костянтин Меладзе може осліпнути

Автор: фото з сайта www.tata.inform.ru
  Продюсер Костянтин Меладзе
Продюсер Костянтин Меладзе

Продюсер 47-річний Костянтин Меладзе минулої неділі не прийшов на зйомки телевізійного проекту "Україна сльозам не вірить". Його госпіталізували до однієї з московських приватних лікарень. Там зробили операцію на очах.

— Із зором у Кості проблеми давно — у нього катаракта, — розповідає брат продюсера співак Валерій Меладзе, 45 років. — До цього Костя переніс чотири подібні операції. Але минулого тижня у нього різко погіршився зір. І він відправився до лікарні. Знадобилося термінове хірургічне втручання. Насправді це була планова операція, але не запланована. На щастя, все пройшло успішно. Зараз Костя проходить реабілітаційний період. Скоро повернеться до Києва.

Друзі Костянтина кажуть, що він не слідкує за своїм здоров'ям.

— Йому часто надокучає головний біль, — говорить співачка. Відмовилася називатися. — Навіть під час прямих ефірів він тримається за голову, часто підпирає чоло. Носить окуляри, але знімає їх щопівгодини, щоб потерти очі. Зараз бере участь у багатьох проектах. Щоб нормально підлікуватися, не вистачає часу. Ми боїмося, щоб Костя не осліпнув.

Зараз ви читаєте новину «Костянтин Меладзе може осліпнути». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути