середа, 30 грудня 2009 16:39

Колишня дружина Петра Симоненка судиться з теперішньою

У лютому подав на розлучення лідер Компартії 56-річний Петро Симоненко. Причиною стала його донька Марія, яку депутатові народила радіожурналістка Оксана Ващенко, 31 рік.

— Я борюся за сім"ю, за дітей. Мені соромно за його дурість. Ващенко молодша на 25 років. Вона навіть молодша за його дітей, — каже "ГПУ" екс-дружина Симоненка 56-річна Світлана Володимирівна. — Вона його одурманила, а Петя як мужик на неї клюнув. Вона мені навіть телефонувати намагалася. Але я не брала слухавки.

Світлана Симоненко не визнає факту розлучення. Із нею чоловік жив 35 років. Він залишив їй квартиру в центрі Києва.

— Не вірю, що він батько її дитини. Думаю, цю дівчинку вона вдочерила. Взагалі вважаю їхні взаємини спробою скомпрометувати КПУ. Не вірю, що вони розписалися. Реєстрація відбувалася в обідню перерву. А дії, виконані у держустанові в неробочий час, є незаконними. Їх не вносили до книги реєстрації шлюбів.

Каже, більше говорити не може, бо за кордоном.

— Тут зустріну Новий рік із синами й онуками. Шкода, що без глави сім"ї.

Сини Симоненків Костянтин, 32 роки, — хірург, 35-річний Андрій — банкір. Старший одружений із донькою депутатки від Блоку Литвина Катерини Ващенко.

Зустрічаємося з адвокатом Світлани Володимирівни Сергієм Глаз"євим, 46 років. Він повідомляє, що наступне судове засідання відбудеться 4 січня.

— Через суд вимагаємо, щоб Ващенко вибачилася за поширення недостовірної інформації, — розповідає. — У лютому вона поширила чутки, що Петро Миколайович розлучений. Насправді, Симоненків розлучили 15 травня. Ващенко звинувачувала Світлану Володимирівну в тому, що вона не працювала, жила за рахунок чоловіка. Світлана Симоненко 25 років була економістом, працювала навіть у Політехнічному університеті.

— Маячня якась, — обурюється Оксана Ващенко. — Штампи у наших паспортах стоять. У загсі нас записали на 12.30. Попередні церемонії затрималися, тому черга підійшла близько тринадцятої.

Подейкують, що колишній чоловік Оксани працював за кордоном і лишився там. Із політиком вона познайомилася 1999-го на прямому рідіоефірі.

— 2004-го нас зібрали на роботі й оголосили, хто з яким кандидатом їздитиме по Україні. Мене закріпили за ним. Всю виборчу кампанію їздила з Петром Миколайовичем по країні. В політиці він наполегливий, категоричний. У побуті — скромний і чуйний. Сам не сідає обідати: кличе до столу й охоронців, і водія. Бувало, дарував мені букети з 50 троянд. Купував їх сам, а не посилав водія. Зі своїми батьками Пєтю я познайомила, щойно ми почали зустрічатися. Хоча вони однолітки, питання віку не піднімалося. Петро любить доньку, постійно носить її на руках. Вона так до цього звикла, що засинає на руках. У нас немає няньки. Як можна довіряти свою дитину сторонній людині? Мені допомагає мама, вона — доктор педагогічних наук.

Вона навіть молодша за його дітей

22 грудня Марії виповнилося 11 місяців.

— Вона уже вміє повзати. Щосуботи і щонеділі гуляємо в парку, якщо я вихідний. Знайомі кажуть, донька схожа на мене губами й овалом обличчя, — розказує Петро Миколайович.

Йому не подобається, що екс-дружина продовжує судитися.

— Півроку просив її розлучитися тихо і спокійно. Сини теж просили. Але вона не послухала.

Зараз ви читаєте новину «Колишня дружина Петра Симоненка судиться з теперішньою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути