Ексклюзиви
четвер, 26 квітня 2007 18:28

Колишня балерина Наталія Сєдих стала культуристкою

Автор: фото: Андрій ШМАТОВ
  Харків’янку Наталію Сєдих (друга ліворуч) визнали найпропорційніше складеною на відкритому кубку Києва з бодібілдінгу, бодіфітнесу та фітнесу
Харків’янку Наталію Сєдих (друга ліворуч) визнали найпропорційніше складеною на відкритому кубку Києва з бодібілдінгу, бодіфітнесу та фітнесу

22 квітня в Конгрес-холі президент-готелю "Київський" відбувся відкритий Кубок Києва з бодібілдингу, бодіфітнесу та фітнесу. Абсолютною чемпіонкою серед жінок стала 32-річна Наталія Сєдих із Харкова. Журі визнало її найвродливішою і найпропорційніше складеною.

Бодібілдингом Наталія займається три роки. Вона чемпіонка України 2006 року та володарка Кубку Поділля. Працює в тренажерному залі, проводить заняття з фітнес-аеробіки.

— Захопилася бодібілдингом, коли побачила в журналі американську культуристку Корі Еверсон, яка шість разів ставала "Міс Олімпія". А коли 2000-го українка Валентина Чепига завоювала цей титул, загорілася й сама. Вирішила, що обов"язково стану "Міс Олімпією".

Колись Наталія була артисткою балету Тбіліського оперного театру.

— Закінчила хореографічне училище, — розповідає чемпіонка. — Навчалася на одному курсі з Миколою Цискарідзе, солістом Большого театру в Москві. Бодібілдинг і балет дуже схожі. Там "пахати" треба і тут. У балеті мусиш дотримуватися дієти, і в бодібілдингу треба себе тримати. Хоча зараз налягаю на білкову їжу — м"ясо, морепродукти, яйця.

Народилася Сєдих у Тбілісі. Останні 14 років живе в Харкові.

— Мій батько родом з Ялти, мама — грузинка. Познайомилися вони в Ялті, куди мама приїхала відпочивати. Коли 1993 року в Грузії почалися гоніння на росіян, батьки переїхали до Криму. Я за 18 років грузинську мову так і не вивчила, тому поїхала до Харкова. Я — дівчина столична, хотіла жити у великому місті, де є метро.

Із чоловіком Романом Наталія познайомилася в тренажерній залі. Він теж займається бодібілдингом. Разом із дружиною виступає на змаганнях.

— Чоловік мене сварить, коли лінуюся тренуватися. Але я в нього за тренера. Бо в мене більше навичок, я бачу кожний м"яз. Знаю, що треба "підкачати", щоб фігура була пропорційною.

У Наталії є донька Марія. Жінка каже, що вона навчається в школі та вболіває за маму.

— Вона в нас модельна дівчинка. Каже, що бодібілдингом займатися хоче, але так, щоб не брати участі в змаганнях.

Наталія зізнається: коли вона роздягається на пляжі, чоловіки їй кажуть "вау" і втягують животи. А фотографи просять знятися на пам"ять.

Зараз ви читаєте новину «Колишня балерина Наталія Сєдих стала культуристкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути