четвер, 04 березня 2010 19:39

Коханій оберіть фіалки, а мамі — лілії

Вероніка Чекалюк має в Києві агенцію з організації свят. Допомагає влаштовувати вечірки, підбирати подарунки.

— На 8 Березня варто підкреслити особливість жінки, надати їй упевненості. Обирайте листівки зі словами "Найкращій", "Найкрасивішій", "Найдорожчій", — каже 30-річна Вероніка.

Подарунки ділить на шість секторів: для дівчини або дружини, для доньки, для мами, для сестри, для бабусі та для подруги або колеги.

— Подарунок, що підходить усім — квіти. Дітям — яскраві тюльпани і проліски. Коханій — фіалки, конвалії, маргаритки, проліски або незабудки. Ще підійдуть бутони троянд, орхідеї. Мамі або бабусі — розпущені троянди, хризантеми, лілії й жоржини, — пояснює власниця подарункової агенції. — Вчителям й одногрупницям можна подарувати мімози або нарциси.

Червоні квіти дарують другові або родичу, якого ніжно люблять. Але темно-червоний вважають кольором пристрасті. Він — для коханих. Чайні троянди підійдуть жінкам "елегантного віку" — від 35. Не даруйте гвоздик. Думаєте, жінки не знають, що вони найдешевші?

Можна на дві години орендувати кінотеатр для двох

Маленьким донькам підійдуть ляльки і м"які іграшки–герої мультфільмів, фоторамки, її фотографія в пазлах, на чашці або на футболці, шкільний ранець, диск з улюбленим виконавцем, маскарадний костюм феї. Старшим дівчаткам— мр3-плеєр, електронна фоторамка, "фруктові букети" — корзина з фруктів на 2–4 кг.

Матері радітимуть косметиці. Якщо не знаєте, яку обрати, купіть подарункові картки-сертифікати на кілька сотень гривень у магазині косметики. Цього дня жінки чекатимуть компліментів.

Бабусі хочуть більше уваги. Оцінять листівку чи коробку цукерок.

Вероніка радить робити нестандартні подарунки дружинам і коханим.

— Можна на 2 години орендувати кінотеатр: влаштувати приватний показ фільму — тільки для двох. Або на кінній фермі взяти пару коней і покататися вдвох. Дружина оцінить, якщо замовити для неї масаж та шоколадний спа-педикюр.

Не забувайте, що жінки люблять вухами. Не соромтеся казати, як сильно любите і цінуєте.



Скільки коштує оригінальний подарунок, грн


Портрет жінки, зроблений за її фото    200

Стрибок із парашутом    1000

Годину поплавати з дельфінами    1500

Костюмована вечеря

в індійському ресторані    1500

Політати на вертольоті    3000

Ванна з шампанського. Замовляють, коли хочуть освідчитися. Парі виділяють кімнату. Ванну при них наповнюють шампанським і посипають пелюстками троянд    5000

Годинник віщує розлуку

Речі, які не варто дарувати, Вероніка Чекалюк називає подарунками-табу.

— Не купуйте подарунки в магазинах сувенірів. Там усе забите статуетками й ароматизованими свічками. Їх називаю "пилозбирачами" — вони віджили своє. Не варто дарувати гроші, господарські дрібниці, підписки на журнали, а особливо домашніх тварин. Один знайомий подарував дівчині двох золотих рибок у маленькій банці. Вона півзарплати віддала за акваріум. А через два місяці рибки здохли. Неприємності були з кролем у корзині. Доки кур"єр із зоомагазину привіз клітку, кріль обпісяв усі килими.

До подарунків-табу належать люстерка, гаманці й годинники.

— Усі знайомі, які необачно дарували жінкам годинники, не зустрічалися після цього довше місяця. Годинник віщує розлуку. Краще виберіть каблучку або браслет.

Не варто дарувати порожній гаманець. Покладіть усередину не менш як 20 грн парними купюрами.

Зараз ви читаєте новину «Коханій оберіть фіалки, а мамі — лілії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути