вівторок, 14 лютого 2012 00:15

Киянка найняла детектива для чоловіка

Автор: фото з сімейного архіву катерини горбачевської
  Катерина Горбачевська заплатила 3200 гривень приватному детективу, щоб повернути у сім’ю чоловіка Олексія
Катерина Горбачевська заплатила 3200 гривень приватному детективу, щоб повернути у сім’ю чоловіка Олексія

— Мій чоловік зрадив мені позаторік, — говорить киянка 32-річна Катерина Горбачевська. — Він півроку мав коханку, а я нічого не знала.

Із Олексієм побралася 2007-го. Дітей не мають.

— В одному з ресторанів Льошу з коханкою побачила моя подружка Таня. Олексій гладив тій курві руку, обіймав за талію. Таня тижнів зо два не наважувалася мені розповісти. А коли зізналась, у мене земля попливла під ногами. Розпитувала, яка вона, чи красивіша за мене. У голові постійно стукало питання: за що мені це? Ну хіба я йому не годила? Увесь час сорочечки прасувала, костюми в хімчистку носила, сексу було стільки, скільки він хотів.

Коханкою Олексія виявилася його колега по роботі. Катерина найняла приватного детектива. За послуги заплатила $400, це 3200 грн.

— Детектив Славік приносив знімки їхніх побачень. Льоша так обнаглів, що водив її обідати у кафешку за три доми від нашого. Знав, зараза, що я по барах не ходжу і сімейні гроші не тринькаю. Приїхав додому у четвер після восьмої вечора, зібрав речі, сказав, що летить у відрядження до Москви. Детектив за ним до Борисполя простежив. Олексій полетів до Відня з коханкою.

Коли він приїхав, я вранці його зі сніданком зустріла. Кажу, що ходила до гінеколога, в мене є підозра на рідкісне венеричне захворювання. Воно в моєму організмі близько півроку. Звідки взялося, не знаю. Таку історію з подружкою придумали. Вигадали, що хвороба для жінок не є небезпечною, а чоловік може стати імпотентом. Бачу, Льошка поблід. Додому ввечері прийшов. Квіти мені присунув, а я брати не хочу. Він став на коліна і давай мені про коханку зізнаватися.

Льоша шолковим став. Коханку покинув. Але я телефон детектива не викидаю. Може, ще знадобиться за Льошкою приглянути.

Зараз ви читаєте новину «Киянка найняла детектива для чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути