вівторок, 12 червня 2012 06:30

Китаєць потрапив до Книги рекордів Гіннеса

Китаєць 43-річний Тань Шукуань потрапив до Книги рекордів Гіннеса. Його визнали найогиднішим кривлякою у світі. Китаєць уміє вивертати нижню щелепу і кусати нею себе за ніс.

— Мене часто не впізнають у компанії, — каже Тань. — Я вмію кривлятися щомиті. До мене справжнього звикла тільки мама. Навіть сестри не знають, коли я справжній, а коли роблю гримаси.

Тань не має конкурентів. Він обіцяє заплатити $10,5 тис. — 84 тис. грн — тому, хто наважиться перевершити його в умінні робити жахливу гримасу.

Тань Шукуань живе у місті Ченгду у китайській провінції Чіхуань.

— Над своїм талантом я працював майже сім років, — додає. — Півтора року сидів безробітний. Коли мене звільнили, замислився, як заробляти гроші далі. Хотів навчитися акторського мистецтва. Але всі вчителі відмовлялися від мене. Прийняли у цирк, коли розсмішив їхнього директора і костюмерів. Як набрався досвіду, почав працювати на себе. Розважаю публіку на вулиці, маю приватні замовлення.

За кривляння Тань Шукуань отримує в день до $200 — 1,6 тис. грн. У березні він брав участь в італійському проекті "Гіннес-шоу" і виграв $10 тис. — 80 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Китаєць потрапив до Книги рекордів Гіннеса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути