Ексклюзиви
вівторок, 21 травня 2019 08:58

Кім Кардаш'ян заплатила сурогатній матері 70 тисяч доларів

Американська модель та ведуча 38-річна Кім КАРДАШ'ЯН учетверте стала мамою. Сурогатна матір народила їй хлопчика. Сина назвала Псалом.

— Народження сина святкували тиждень, — розповідає Кім Кардаш'ян. — Псалом просто ідеальна дитина. Він найспокійніший та найрозслабленіший із усіх моїх дітей.

Жінка живе у шлюбі з американським репером 41-річним Каньє Вестом. Почала зустрічатися 2012-го. Заручилися через півтора року. Щоб зробити пропозицію, чоловік орендував стадіон у Сан-Франциско. Запросив рідних та друзів. Коли вийшов на сцену, на великому екрані з'явився напис "Виходь за мене". Побралися 2014-го в італійській Флоренції.

Виховують: сина 3-річного Сейнта, доньок 5-річну Корт та Чикаго, 1 рік. Молодшу дівчинку теж народила сурогатна матір.

— Двох старших дітей виносила Кім, — розповідають в оточенні Кардаш'ян. — Обидві вагітності минули важко. Вона хотіла ще народжу­вати, та лікарі заборонили. Сказали, що виносити ще одну дитину не зможе, і порадили звернутися до сурогатної матері. Перший раз вона заплатила 69 тисяч доларів, удруге — на тисячу більше. Крім того, Кім щомісяця виділяла їй 4,5 тисячі доларів.

— Коли народжувала сама, знадобилося багато часу, аби повернутися до колишніх форм, — говорить Кім Кардаш'ян. — Доводилося сидіти на дієті та займатися у спортзалі. Тепер завдяки сурогатній матері можу цим не перейматися.

Зараз ви читаєте новину «Кім Кардаш'ян заплатила сурогатній матері 70 тисяч доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути