середа, 21 січня 2009 16:46

Кейт Мосс вагітна

  Три роки тому британська топ-модель Кейт Мосс вилікувалася від наркотичної залежності
Три роки тому британська топ-модель Кейт Мосс вилікувалася від наркотичної залежності

Британська фотомодель 34-річна Кейт Мосс чекає дитину. Вона все частіше з"являється на людях у широких светрах та просторих футболках, хоча раніше полюбляла тісне вбрання. Нещодавно на підмізинному пальці жінки помітили обручку.

— Вона більше не турбується про фігуру, — говорять фотографи, які стежать за моделлю. — Часто харчується у фаст-фудах, які раніше оминала. Постійно гладить живіт. Однак курити не кинула.

Кажуть, незабаром модель планує влаштувати вечірку, на якій оголосить про свою вагітність. Кейт зустрічається із 39-річним рок-музикантом Джеймі Хінсом. Досі їй часто приписували романи з чоловіками. Уперше закохалася у 18 років у фотографа Маріо Соренті. Умовила чоловіка познайомити її з дизайнером Кельвіном Кляйном. Відтоді кар"єра Мосс пішла вгору. Соренті вона покинула заради голлівудського актора Джонні Деппа, з яким зустрічалася два роки. Називала його своїм головним коханням у житті. Кілька років модель жила в цивільному шлюбі з видавцем Джеферсоном Хеком. Лікувалася, щоби завагітніти. 2002-го народила від Хека доньку Лайлу Ґрейс, але заміж за нього не вийшла.

— Він для мене надто хороший, — пояснювала потім. Після знайомства з музикантом Пітом Доґерті модель почала вживати наркотики. Папараці сфотографували Кейт, коли та нюхала кокаїн за столиком у ресторані. Джеферсон Хек погрожував забрати доньку, якщо Мосс не вгамується. Три роки тому жінка вилікувалася від наркозалежності.

Зараз ви читаєте новину «Кейт Мосс вагітна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути