пʼятниця, 20 квітня 2012 05:45

Катерина Гуменюк здає чоловіка напрокат

Автор: фото З СІМЕЙНОГО АРХІВУ КАТЕРИНИ ГУМЕНЮК
  Сергій Гуменюк обіймає дружину Катерину. Подружжя винаймає двокімнатну квартиру біля столичного метро Дарниця. Обоє працюють в ескорт-фірмі ”Чоловік напрокат”
Сергій Гуменюк обіймає дружину Катерину. Подружжя винаймає двокімнатну квартиру біля столичного метро Дарниця. Обоє працюють в ескорт-фірмі ”Чоловік напрокат”

— Подружки смеются, что я мужа к другим барышням отпускаю, — розповідає киянка 29-річна Катерина Гуменюк. — Та я у ньому впевнена на 100 відсотків. Якщо зрадити захоче, то й без такої роботи коханку знайде.

Її чоловік 32-річний Сергій працює в одній зі столичних ескорт-фірм "Чоловік напрокат".

— Я туди першою на роботу диспетчеркою влаштувалася позаторік, — згадує Катерина. — Помітила, що хлопців там не вистачає. Але довго вагалася, чи йому пропонувати. У Сергія якраз проблеми на роботі почалися. Він водієм працював в одного депутата Київської облради. Дома його бачила тільки о шостій ранку, коли на роботу їхав. Шеф до ночі то в сауні, то в ресторані сидів. Сєрьожа мусить його возити. Копійки додому приносив, бо депутат дуже жадний був. Півроку просила його звільнитися, але кращої роботи знайти не могли. Коли розрахувався, два місяці вдома сидів. На будівництво йти не хотів. Водієм на маршрутці трохи попрацював — почала боліти спина.

Подружжя винаймає двокімнатку біля столичного метро Дарниця. Катерина сидить на дивані, закутана у бежеве покривало. Чоловік на кухні готує обід.

— На фірмі оголосили кастинг. Почали чоловіків шукати. Віддавали перевагу неодруженим. Я подумала: а чим мій гірший? Привела його на фірму. Він директорові сподобався, бо комунікабельний, гарно виглядає, має непогане почуття гумору. Коли спитали, чи зраджував дружину, аж зам'явся і почервонів. В офісі ж ніхто спочатку не знав, що він мій чоловік. У паспорті штамп про одруження побачили. Попросили на роботу обручку не вдягати.

Сергій гукає на кухню. Обідаємо пюре з вареними сосисками. У чоловіка дзвонить телефон. Він бере пачку цигарок і запальничку. Йде розмовляти на балкон.

— Як побрались, я дуже ревнувала його. Він постійно комусь слав есемески, а телефон ховав собі під подушку. Навіть у ванну забирав, коли митися йшов, аби я нічого не прочитала. Знала, що він кілька разів зраджував мене, доки я вагітна ходила і в декреті сиділа. Коли сварилися, клявся, що ні з ким не спав. Мусила вірити, бо не хотіла в дитини відбирати батька. А потім якось переріс то все, став сімейний.

— Завжди був любвєобільний. Коли в армію йшов, із п'ятьма дівчатами одразу спілкувався. Усім наобіцяв заміж узяти. Вони, наївні, чекали, всіх кавалерів відшивали. А після дембеля Сергій боявся у Житомир вертатися. Поїхав у Київ шукати роботи. Його батьки досі у Житомирі живуть. Про роботу свекрусі нічого не говоримо. У неї слабке серце.

— Я сама для Сергія клієнток підбираю, — продовжує. — Дзвоню йому на мобільний і кажу: сьогодні вечерю не готую. Підеш у ресторан із бізнесвумен Галиною. Треба вдавати її охоронця. Знаю, що ні з ким не спить. За інтим із клієнтками можна вилетіти з роботи. Жінки часто самі на шию чіпляються і в ліжко тягнуть. Раз нашу фірму перевіряла міліція, чи не надаємо секс-послуг. Запросила одна жіночка Сергія додому. Попросила, щоби поприбирав на балконі. Потім за стіл посадила і полізла обніматися. Хлопців навчили, щоб клієнток не відштовхували. Він її обняв, а вона одну руки під сорочку запустила, іншою давай ремінь йому розстібати. Ледве вирвався. Вона назвалася капітаном міліції.

Торік у вересні подружжя купило в кредит "пежо".

— Я отримую 4 тисячі гривень, а Сергій може 8-10 тисяч принести. Усе залежить від кількості замовлень. За годину фірма бере 100 гривень. У свята й нічні години тарифи подвоюються.

— Він у мене майстер на всі руки. Може їсти приготувати, стілець полагодити, пилососить, підлогу миє, по покупки ходить. Уміє кран поміняти, проводку класти. На ремонти не їздить. Для цього в нас працює будівельна бригада. Сергія найчастіше на побачення, випускні вечори й весілля запрошують. Часто ходить на зустрічі зі старшими жінками. Для роботи має корпоративний телефон. На нього дзвонять із 9.00 до 21.00.

Актор би з нього вийшов непоганий. Торік у травні грав хлопця з Америки, хоч англійською знає тільки "хелоу" і "ґуд бай". Дівчина замовила, аби перед подругами на врученні дипломів похвалитися.

Купили йому чотири костюми і три пари дорогих штанів. Разом добираємо парфуми. Від фірми маємо абонементи у басейн, солярій і салон краси. Раз на місяць Сергію роблять чистку шкіри і манікюр.

Іноді заможні мами-одиначки замовляють із дитиною на вихідних погуляти. Водить малих у дельфінарій, цирк, парк, зоопарк. Раз прийшов додому злий. Уночі боялася розпитувати і зачіпати. Вранці зізнався, що одна мама попросила його зіграти тата-моряка далекого плавання. Син за 2 години так до нього звик, що вчепився за шию, плакав і просив залишитися. Обіцяв бути чемним і мити посуд. Чоловік безкоштовно з ними ще 2 години парком бродив. Ледве додому втік.

Сергій узуває кеди, одягає сіру куртку. Іде забирати з дитсадка доньку 5-річну Оксану.

— Я вже звикла, що його постійно нема на свята. Тому беру доцю і їдемо до мами в Черкаси. Повертаємось, а тато вдома чекає. Купує нам подарунки і готує вечерю.

Зараз ви читаєте новину «Катерина Гуменюк здає чоловіка напрокат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути