вівторок, 14 липня 2009 17:07

Карла Нарс народила різнокольорових дітей

Автор: фото з сайту www.dailymail.co.uk
  Розповісти про своїх  дітей Жермана (у центрі), Танішу (на руках у батька) та Джейдена британці Корнел і Карла Нарси погоджуються за винагороду від 100 фунтів
Розповісти про своїх дітей Жермана (у центрі), Танішу (на руках у батька) та Джейдена британці Корнел і Карла Нарси погоджуються за винагороду від 100 фунтів

Модель із Великої Британії 28-річна Карла Нарс та її темношкірий чоловік Корнел виховують трьох дітей. Усі мають різний колір шкіри.

— Мої діти — від Корнела, — запевняє Карла. Вона корінна англійка, світлошкіра білявка. Чоловік народився від шлюбу британки з чорношкірим барбадосцем. Має темну шкіру й кучеряве чорне волосся.

— Нас називають родиною об"єднаних націй, — веде далі Нарс. — Знаменитості долають стільки труднощів, щоб усиновити дітей різних національностей. А в нас це вийшло само собою. Я розумію, що відчуває голлівудська акторка Анджеліна Джолі.

Син подружжя 6-річний Жерман — мулат із карими очима і прямим волоссям. Таніша, 4 роки, — темношкіра, чорноока, кучерява. 2-річний Джейден — світлошкірий блакитноокий блондин.

— Я не знаю, чому так вийшло, — розводить руками мати. — Певно, щось генетичне. Дуже серджуся, коли люди думають, що зраджувала чоловіка. Але він мені вірить.

— Це мої діти, — переконаний Корнел. — Вони мають наші риси обличчя.

Родина залюбки спілкується з журналістами. Нарси просять від 100 фунтів за інтерв"ю.

Зараз ви читаєте новину «Карла Нарс народила різнокольорових дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути