Ексклюзиви
середа, 09 липня 2008 17:46

Камалію відмовляли від участі в "Місіс світу"

Автор: фото: Андрій ШМАТОВ
  Співачка Камалія поправляє корону ”Місіс світу-2008”. Жінка у сукні, в якій перемогла у конкурсі в російському Калінінграді
Співачка Камалія поправляє корону ”Місіс світу-2008”. Жінка у сукні, в якій перемогла у конкурсі в російському Калінінграді

У п"ятницю 31-річна співачка Камалія (справжнє прізвище Наталія Шмаренкова) дала прес-конференцію після своєї перемоги на конкурсі "Місіс світу" в російському місті Калінінград.

— Звезда опаздывает на полчаса, — кажуть організатори.

Камалію супроводжують двоє широкоплечих охоронців. Співачка в довгій рожевій сукні. У ній вона здобула перемогу. На голові виблискує діамантова корона.

— Я ще раз доказала, що українки найкращі жінки планети, — каже вона. — На оцей телефон, — крутить у руках рожеву мобілку "Верту", — мені подзвонив президент Віктор Ющенко. Подякував за досягнення і вже призначив зустріч.

Призовий фонд конкурсу становить 150 тис. євро. Камалія отримала його подарунками.

— Кілька суконь от кутюр, сумочки, вироби із золота, діамантову брошку, — прикраса прикріплена до стрічки "Місіс Ворлд-2008", яка висить у співачки через плече. — Діамантову корону, — поправляє блискучий виріб на голові, — зберігатиму в банку. Для різних заходів виготовлять дублікат зі штучних діамантів, так безпечніше. У серпні одягатиму корону "Міс Америці" та "Місіс Америці". Мені запропонували заспівати там кілька пісень.

Мама та продюсер Камалії, 51-річна Інна Шмаренкова, підказує доньці, що говорити.

— Коли оголосили, що перемогла Україна, я знепритомніла, — ділиться Інна Петрівна. У Камалії навертаються сльози.

Чоловіків поселили окремо, бачилися лише ввечері

На одному з обов"язкових конкурсів у Калінінграді Шмаренкова на мотоциклі опекла ногу.

— Тепер уже краще, — на лівій литці показує запечену рану. — Мені погано її продезінфікували. Почалося зараження, піднялася температура 38. Власник конкурсу Девід Марвел запропонував лягати в лікарню та відмовитися від участі в конкурсі.

У Калінінграді учасниці мали проїхатися верхи на конях.

— Я добре катаюся. Маю чотирьох коней. Хочу виступити на чемпіонаті України. Їздити хотіла з п"яти років, але мама забороняла. Казала, що від коней будуть кривенькі ніжки й мене не любитимуть хлопчики.

Перед відльотом до Росії Камалія посвятила конкурсні сукні в Києво-Печерській лаврі.

— Владика подарував ікону Георгія Побідоносця. У Калінінграді учасниць водили на завод, де видобувають янтар. Дівчата купили собі прикраси, а я — ікону, прикрашену янтарем. Обклала іконами ліжко, щоранку прокидалася з молитвою. У Росії в мене щодня ламалися нігті, із зуба вилетіла пломба.

"Місіс cвіту" — конкурс для заміжніх жінок. П"ять років Камалія живе у шлюбі з британцем пакистанського походження Мохаммедом Захуром.

— Із родичами дозволили бачитися аж на 10-й день. До того часу я дуже схудла. Як побачила чоловіка, плакала. Чоловіків поселили окремо, бачилися лише ввечері. Мій наказав без корони не повертатися. Казав, що залишить мене в Калінінграді.

Із Захуром Камалія мешкає в Києві.

— Познайомилися на вечірці. Він здивувався, що я ще й заслужена артистка України. Сказав, що його ідеал — співачка Сара Брайтман. Я заспівала "Місяць на небі". Він упав на коліна та сказав, що тепер для нього існую лише я і ніякої Брайтман.

— Дітей народжувати плануєте?

— Лише Богу відомо, чому в нас досі їх немає, — каже Камалія. — Їх ми хочемо вже давно.

У журі конкурсу була українська дизайнерка Діана Дорожкіна, 42 роки. Вона пошила національний костюм для Камалії. Запевняє, що українка виграла конкурс чесно.

— Під час голосування членам журі забороняли перемовлятися, користуватися мобільними телефонами. На кожного була направлена камера. Із Філіппін приїхала дуже забезпечена леді. Привезла 18 чемоданів одягу, масажистку, покоївку, але до п"ятірки не потрапила. А дружина прем"єр-міністра Сінгапуру стала другою. Камалія мудро відповідала на запитання журі. Японка злякалася й розплакалася. До вагітних жінок ставилися поблажливіше. Але ніхто з них не переміг.

Наступного року конкурс відбудеться у В"єтнамі. Дорожкіну запросили в журі.

Зараз ви читаєте новину «Камалію відмовляли від участі в "Місіс світу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути