середа, 18 травня 2011 00:15

Йовович ходила по Донецьку без макіяжу

Автор: Фото Тетяна ЗАРОВНА
  Голлівудська актриса українського походження Мілла Йовович (посередині) з художницею Тетяною Пономаренко-Левераш у холі готелю ”Донбас Палас”
Голлівудська актриса українського походження Мілла Йовович (посередині) з художницею Тетяною Пономаренко-Левераш у холі готелю ”Донбас Палас”

13 травня у холі готелю "Донбас Палас" донецька художниця Тетяна Пономаренко-Левераш зібрала дітей футболістів "Шахтаря" на честь 75-річчя клубу.

Українець Олексій Гай з чехом Томашем Хюбшманом і хорвато-бразильцем Едуардо прийшли із сім'ями. Їхні діти навчаються у Тетяни. Відвідувачі чекають на головного тренера "Шахтаря" Мірчу Луческу із сім'єю. У цей момент у супроводі свого колеги Крістофера Брейна і двох охоронців у готель заходить голлівудська акторка українського походження 35-річна Мілла Йовович.

— Здрав-ствуй-те! — кричать діти. Художниця, яка теж не чекала побачити голлівудську актрису, віддає їй свої троянди.

— Какие хорошенькие, — російською дякує їй Йовович. Гладить по голові двох дітей.

Вирішивши, що зустрічають саме її, Йовович позує в оточенні дітей футболістів. Знімає великі сонцезахисні окуляри. У неї ненафарбовані очі, під ними помітні мішки. Губи нафарбовані червоною помадою.

У журналіста просить фотоапарат.

— Покажите, как я там получилась.

Тетяна Пономаренко-Левераш пояснює акторці, що в готелі зібралися її учні, які пишуть картини на честь футбольної команди.

Йовович розглядає полотна художниці. На 2 хв. зупиняється біля портретів футболістів, які виставляли у Парижі та Флоренції. Хоче увійти до наступного залу. Її зупиняє один з охоронців.

— Так это ваш праздник? — перепитує Мілла Йовович.

— Мой праздник. И я вас приглашаю, — відповідає художниця.

— О таких сюрпризах надо предупреждать. Меня нельзя фотографировать без мейкапа, — Мілла розвертається і прямує до ресепшена поселятися в готель.

Після цього декілька годин акторка спілкувалася з фанатами у соціальній мережі "Твіттер". Написала на своїй сторінці англійською: "Я в Донецьку, Україна, щоб заспівати "Хепі Бьоздей" для української футбольної команди "Шахтар". А-ля Мерилін Монро. Так мило. Я думаю, вони хочуть, щоб я і з торта теж вистрибувала. Класика".

Наступного дня на стадіоні "Донбас Арени" святкують 75-річчя футбольного клубу. Мілла Йовович вітає футболістів російською. Співає "С днем рождения тебя, наш любимый "Шахтер".

Зараз ви читаєте новину «Йовович ходила по Донецьку без макіяжу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути