Ексклюзиви
четвер, 23 вересня 2010 06:45

Ірма Вітовська приховує вагітність

Автор: фото з сайта www.tabloid.pravda.com.ua
  Актриса Ірма Вітовська торік на врученні премії ”Людина року”. Тепер вона носить пишні сукні і просить фотографувати її до пояса
Актриса Ірма Вітовська торік на врученні премії ”Людина року”. Тепер вона носить пишні сукні і просить фотографувати її до пояса

Актриса 35-річна Ірма Вітовська, яка стала відомою після серіалу "Леся+Рома", відмовилася зніматися в шоу "Народна зірка". Кажуть, вона чекає дитину.

— Ой, уже торік і позаторік казали, що я вагітна, а нічого не було, — говорить Ірма телефоном. — Я вам нічого не скажу. Бо вважаю, що можу зацікавити людей своїми талантами, а не розповсюджуючи про себе чутки. Зараз сиджу вдома, відпочиваю, не знімаюся й нічого не планую на найближчий час. Якщо хочете мене сфотографувати, можна тільки до пояса.

Друзі кажуть, що Ірма перестала ходити на світські вечірки, уникає спілкування.

— Ірма справді вагітна, — говорить знайомий актриси. Просить не вказувати його прізвище. — Уже навіть живіт помітний. Вітовська стала забобонна після того, як торік у неї зірвалася вагітність. Ніби й перед тим вона теж вагітніла, і все невдало. Знаю, що прагнула стати мамою. Затягнула з народженням дитини, бо хотіла спершу зробити кар"єру. Під час зйомок у серіалі "Леся+Рома" підписала контракт, в якому був пункт про заборону вагітніти. Тепер усе тримає в таємниці, аби не зурочили.

Чоловік Ірми, актор 41-річний Володимир Кокотунов, працює в столичному Молодому театрі. Друзі кажуть, він також хоче дитину.

— Якщо мої діти захочуть бути акторами — не заперечуватиму. Але не бажала б для них такої долі, — казала Ірма в одному з інтерв"ю. — На поверхні професія ніби легка і приємна. А насправді це напівжебрацьке існування, шалений темп життя і постійний пошук нового.

Зараз ви читаєте новину «Ірма Вітовська приховує вагітність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути