вівторок, 19 грудня 2017 07:50

"Ірка постійно вимагала грошей"

Автор: МАЛЮНОК: ВОЛОДИМИР КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

Ігор Салтан шість років виховував чужого сина

— Як кому свою історію розказую, люди за голови хапаються. Не вірять, що такі жонки можуть бути, — каже 40-річний Ігор Салтан зі Львова. Торік у вересні розлучився з дружиною Іриною. Після цього поїхав на заробітки до польського міста Кельце. Рік працює на заводі побутової техніки.

З Ігорем Салтаном розмовляємо на кухні місцевого гуртожитку. Він — білявий, має блакитні очі.

— Ірка з самого початку хотіла гарного життя, постійно вимагала, щоб побільше заробляв, — розповідає чоловік. — Мав магазинчик. Продавав сільгосптехніку. Під відсотки напозичався у людей грошей, щоб розширитися. Потім — ще. Згодом почали завозити запчастини й вже на місці збирати. Виходило непогано, але підвів товариш. Пропихнув незаконно партію товару, й майно фірми арештували. Люди, в яких позичав, потребували все вернути в один день. Узяв у банку кредит під заставу хати. Зайнявся фермерством. З тестем гарували з ранку до ночі. Ірка постійно вимагала грошей. То їй треба в салон сходити, бо ніготь відломився, то Артему треба найняти няньку й репетитора. Якось попросив її хоч трохи помогти на полі. Після того кілька місяців виказувала, що чоботи попортила й спину потягнула. Стали сваритися по-страшному. Мені треба було виплатити кредит, аби хату не забрали, а вона гроші на дурниці просила.

2010-го Ігор перший раз подав на розлучення.

— Суддя дала на роздуми півроку, бо мали неповнолітню дитину. Весь цей час то сходилися, то розходилися. Врешті таки вирішили розлучитися. На завершальному засіданні Ірка сказала, що вагітна. Хотіли другу дитину давно, але все не виходило. Згріб її в охапку і виніс із зали суду.

Ігор та Ірина виховували двох синів: Артемові зараз 16 років, Роману — 7. Чоловік показує фотографії дітей. Обоє — блакитноокі. Старший має світле волосся, менший — темне.

— Оце — лінзи, — Ігор вказує на очі Романа. — Насправді він має карі очі. Ірка шість років мене дурила. Коли Рома народився, всі бачили, що на нас не схожий. Мав темні очі, волосся й смагляву шкіру. А ми з жінкою обоє світлоокі й русяві. Ірка казала, що вдався в її рідню. Заспокоювала, що переросте. Коли Ромі виповнився рік, очки в нього посвітлішали. Я заспокоївся. Знайомі казали, що ми з сином зовсім різні. Але не зважав.

Торік Роман потрапив у лікарню з гострим запаленням легень. Якось прийшов, коли він ще спав. Жінка до лікаря вийшла, а я біля сина лишився. Мало не обімлів, коли він прокинувся. Очі в нього були карі. Влаштував істерику лікарю. Кричав, що то їхні ліки так на дитину подіяли. Прибігла Ірка. На кілька хвилин закрилася із сином у палаті. Коли відчинила, в Романа знову були блакитні очі. Після цього почав приглядатися до дитини. Помітив, що він щоранку вдягає кольорові лінзи. Дав Роману послинити паличку й відніс її на ДНК-експертизу. Підтвердили, що дитина — не моя.

Наступного дня влаштував дружині скандал. Вона навіть не намагалася виправдовуватися. Хто його батько, так і не сказала. Дізнався, що вдягати Роману лінзи почала за порадою знайомого офтальмолога. Залякали дитину, що осліпне, якщо їх не носитиме. Через лінзи в Роми погіршився зір. Очі закисали й сльозилися.

Старшому сину все пояснив. Він мене підтримав. Наступного року Артем закінчить школу і до мене переїде.

Досі не можу пробачити собі, що марно втратив 17 років життя, — каже на прощання.

60 мільйонів євро, близько 1,9 млрд грн, аліментів має повернути італійська актриса 61-річна Вероніка Ларіо колишньому чоловіку, екс-прем'єрові Італії Сільвіо Берлусконі, 81 рік.

Подружжя ­прожило разом майже 30 ­років. Виховали сина Луїджі, доньок Барбару та Елеонору. 2009-го Вероніка подала на розлучення. Суд вирішив, що Берлусконі щомісяця має виплачувати колишній дружині 1,4 млн євро. Він подав апеляцію. Судився сім років. Цьогоріч у жовтні міланський суд ухвалив рішення на його користь. Берлусконі нічого не сплачуватиме Вероніці, а вона має повернути йому всі отримані раніше кошти.

Вероніка Ларіо була другою дружиною Сільвіо Берлусконі. Першою стала актриса Карла Ельвіра Делль'Ольо. Народила політику доньку Марію і сина П'єра. Розлучилися за 20 років. Зараз Берлусконі живе з моделлю 32-річною Франческою Паскале. Таємно побрався з нею 2013-го.

Зараз ви читаєте новину «"Ірка постійно вимагала грошей"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути