вівторок, 17 травня 2011 08:40

Ірина та Володимир Гамалиці одружилися на мотоциклах

Автор: фото з архіву родини Гамалиць
  Наречені Ірина та Володимир Гамалиці з міста Умань на Черкащині обмінюються срібними обручками. На їхнє весілля приїхало 300 байкерів
Наречені Ірина та Володимир Гамалиці з міста Умань на Черкащині обмінюються срібними обручками. На їхнє весілля приїхало 300 байкерів

22-річна Ірина та 30-річний Володимир Гамалиці з міста Умань на Черкащині зіграли байкерське весілля в українському стилі. Виїзну церемонію розпису провели біля єдиного в Україні пам'ятника Іванові Гонті. Це в місті Христинівка за 30 км від Умані. На мотоциклах приїхали 300 байкерів.

— Ми мали одружуватися у вересні, — каже наречений. — Але потім вирішили перенести весілля на травень. Оскільки я понад п'ять років у байкерській тусовці, то і весілля хотіли зіграти у цьому стилі. Замість карети маємо автобуса і колону із залізних коней.

Накрапає дощ. Молодий у джинсах та вишиванці під'їжджає на своєму байку до готелю "Умань". Там має бути викуп нареченої. За півгодини виходить з Іриною у білій сукні зі шлейфом.

— Викупив Іру за 100 гривень й іграшковий мотоцикл. Вимагали справжній, але потім згодилися на цей, — сміється Володимир.

Колона байкерів прямує на розпис до Христинівки. О 13.00 починається церемонія. Обручки молодятам підвозить 50-річний байкер Данило. Персні вилили зі срібла у вигляді протекторів шин мотоцикла. Розпис у свідоцтві ставлять моторним мастилом. Замість шампанського підіймають дубові келихи із сидром.

Познайомилася пара через інтернет.

— На сайті знайомств мені сподобався хлопець на мотоциклі. Я додала його сторінку в закладки. За півроку проводила промоакцію біля готелю "Умань" і побачила його. Ввечері написала, почали спілкуватися. За деякий час зустрілися. Через два роки одружилися.

Плаття нареченій шили на замовлення за 5 тис. грн.

— Коли шукала фасон, то брала до уваги той факт, що маю їхати на байку. Отож, сукня мала бути і ефектна, і зручна водночас. Із чотирьох скомпонували один. Бо в одному сподобався корсет, в інших шлейф, спідниця-шорти та фата.

— У мене все було набагато простіше, — сміється наречений. — Купив джинси за 250 гривень, туфлі-козаки за 350, дві вишиванки за 700.

Гостей пригощали продуктами черкаського регіону. Чотири бочки сидру замовили на заводі у Золотоноші, овочі з місцевого тепличного комбінату. Взяли 75 кг сала. На гаряче подавали зранку борщ, а по обіді — плов. 100-кілограмовий торт із зображенням мотоцикла подарувало підприємство "Уманьхліб".

Дарували переважно гроші. Були й ексклюзивні подарунки — піраміда з туалетного паперу, прикрашена квітами, вишитий на полотні мотоцикл, кишенькова церква, спеціальні стільці для подорожі й іменні футболки.

— У медову подорож поїдемо наприкінці травня. Плануємо об'їхати все узбережжя Чорного моря.

За кілька тижнів святкову церемонію покажуть у проекті "4 весілля" на каналі 1+1. За його правилами чотири пари гостюють на весіллях одна одної, потім виставляють бали. Переможці отримують подорож на двох.

Зараз ви читаєте новину «Ірина та Володимир Гамалиці одружилися на мотоциклах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути