Ексклюзиви
пʼятниця, 01 грудня 2017 07:41

Ірина Руденко виграла 500 гривень

Автор: ФОТО надане Іриною Руденко
  Ірина Руденко з села Городище Менського району Чернігівської області сім років читає ”Газету по-українськи”. Передплачує видання щороку в грудні
Ірина Руденко з села Городище Менського району Чернігівської області сім років читає ”Газету по-українськи”. Передплачує видання щороку в грудні

— Це перший виграш у моєму житті. Чоловік перед тим брав участь у новорічному розіграші в Будинку культури. Отримав у подарунок порося, — розповідає 47-річна Ірина Руденко з села Городище Менського району Чернігівської області.

Вона передплатила "Газету по-українськи" на рік. Щоб взяти участь у розіграші, надіслала копію квитанції на адресу редакції. Отримала 500 грн.

— Коли буде зарплата, знову випишу газету на рік. Продовжую брати участь у розіграші, бо мрію виграти путівку. Ніколи не їздила в санаторій, — каже Ірина Леонідівна.

Передплачує "Газету по-українськи" сім років.

— Одного разу побачила чоловіка, в якого на пакеті була реклама "Газети по-українськи". Зайшла на пошту, спитала, чи є в них така. З'ясувалося, у нашому селі її багато хто виписує. Найбільше люблю читати рубрики "Історія" та "Їжа". Припав до душі рецепт консервованих слив. На всі свята пригощаю колег. Завжди йдуть на "ура".

Ірина Леонідівна працює вчителем музичного мистецтва в молодшій школі. Свій виграш витратила на квитки до Львова.

— Їздила на екскурсію з колегами, — говорить переможниця. — Намагаємося до Дня вчителя подорожувати Україною. До Львова вибралися вшістьох. Сподобалася архітектура. Відвідали шоколадну фабрику. Посмакували львівською кавою.

Ірина Леонідівна родом із райцентру Короп Чернігівщини.

— Переїхала в Городище, як вийшла заміж. Закінчила Прилуцьке педагогічне училище та Ніжинський педагогічний університет. 28 років працюю вчителем. Я бандуристка за освітою, також граю на фортепіано та баяні.

Чоловік Михайло Миколайович, 50 років, — змінний кочегар у школі. Донька 27-річна Марина працює в Маріуполі провізором. Син Сергій, 23 роки, їздить на заробітки.

Зараз ви читаєте новину «Ірина Руденко виграла 500 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути