Ексклюзиви
вівторок, 06 лютого 2018 05:30

Ірина Матвієнко усіх студентів пам'ятала в обличчя

У Новомосковську на Дніпропетровщині поховали хореографа 64-річну Ірину Матвієнко. У неї була онкологія.

— Мама 25 років викладала у своїй танцювальній студії, — розповідає син Дмитро Горошко. — У жовтні дала свій останній урок. Після того її здоров'я погіршилося, більше приходити не могла.

Ірина Матвієнко була керівником танцювальної школи "Бомонд" у Новомосковську з 1999-го. До того 20 років працювала артисткою балету в ансамблі народного танцю "Надзбручанка" Тернопільської обласної філармонії. — Мати жила танцями, — каже Дмитро. — Коли, як пішла зі сцени, вирішила передавати свій талант підростаючому поколінню. Мала понад дві тисячі студентів. Усіх пам'ятала в обличчя. За час роботи в танцювальній студії поставила три спектаклі та понад 100 мініатюр. Найбільше любила постановку "Лісова пісня" та "Стара фотокартка".

Ірина Матвієнко була розлучена. Її колишній чоловік танцівник Анатолій Горошко помер 2012-го. У подружжя залишилися двоє дітей — Дмитро Горошко й Олександра Матвієнко. Обоє працюють у танцювальній школі "Бомонд".

Зараз ви читаєте новину «Ірина Матвієнко усіх студентів пам'ятала в обличчя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути