Ексклюзиви
понеділок, 07 липня 2008 14:58

Інну Приходько плутають з Юлією Тимошенко

  Коса на голові у Юлії Приходько (на фото — праворуч, автор Наталя ТАВАНЕЦЬ) накладна. Дівчина з райцентру Чорнобай на Черкащині має коротку зачіску, темне волосся спеціально висвітлює
Коса на голові у Юлії Приходько (на фото — праворуч, автор Наталя ТАВАНЕЦЬ) накладна. Дівчина з райцентру Чорнобай на Черкащині має коротку зачіску, темне волосся спеціально висвітлює

21-річна Інна Приходько з райцентру Чорнобай Черкаської області пародіює Юлію Тимошенко. В образі прем"єр-міністра жінка виступає на іграх Клубу веселих і кмітливих і знімається в серіалі "ДомКом" на телеканалі "Київ".

— Із мене вже друзі сміються. Кажуть: "Ти себе послухай: що це за акання! Ти вже з нами говориш, як Тимошенко", — розповідає Інна. Розмовляємо в чорнобаївському кафе. Жінка приїхала з Києва на кілька днів — зробити закордонний паспорт. У столиці навчається в Університеті культури на менеджера шоу-бізнесу.

Уперше в образі Тимошенко виступила 2,5 року тому в Чорнобаї.

— Розповідала її голосом місцеві новини, — каже.

У повному образі — із косою та в костюмі "під" Тимошенко Інна виступила восени 2006-го у складі команди КВК "Акули пера".

— Тоді вперше прозвучала моя коронна фраза: "Вибачте мене за неохайний вигляд, їхала до вас зі своїм зятем на мотоциклі і випала з коляски". Усі так сміялися. А ще: "Зварич пішов по дрова, а знайшов диплом".

Приходько виступала також у Росії.

— Росіянам подобався образ Тимошенко, але перших місць нам ніколи не давали, — скаржиться. — Там нас не люблять.

Ти себе послухай: що це за акання!

Щоб бути схожою на Юлію Володимирівну, Інна висвітлює волосся й одягає сукні з рукавами-ліхтариками та спідниці до колін. Розповідає, що найбільше в манерах Тимошенко їй подобається похитування головою та інтонація.

— Її коса — це тільки половина того, що приваблює людей. Юля без вібрації голосу, без акання не була б собою, — каже Приходько.

Розповідає, що їздила у передвиборний тур із нардепом-"бютівцем" Миколою Томенком. У неформальній обстановці Томенко звертався до неї "Юліє Володимирівно".

— Усі думали, що я справжня Юля, — поправляє зачіску. — Після виступу підходили із проханнями, передавали листи. Були розчаровані, коли бачили, що я не Юля. Казала їм, що я — її донька.

Минулого літа жінку запросили на зйомки серіалу "ДомКом" на телеканалі "Київ". Персонажами у ньому є консьєржка Юлія Володимирівна, кербуд Віктор Андрійович і головний під"їзду Віктор Федорович.

— Віктор Андрійович ходить у вишиванці і всіх пригощає медом. Віктор Федорович полюбляє спортивний костюм і матюкається. Ну а Юля активістка — постійно збирає під"їзд.

Перед виборами київського мера серіал закрили.

— Сподіваюся, зйомки відновлять у новому сезоні, — каже Приходько. — Найдужче нових серій чекає мій татко. Бува, дзвонить, каже, що нову пародію мені придумав. Запропонував зробити пародію на Катю Осадчу. Я спробувала: справді, схожа.

Батько Інни, 47-річний В"ячеслав Володимирович, інвалід — отримав контузію на війні в Афганістані. Живе в Чорнобаї. Мати, 43-річна Неля Василівна, на заробітках у Києві. Винаймає однокімнатну квартиру з Інною та старшим на два роки сином Олексієм. Він працює журналістом на телеканалі "Мегаспорт".

— Пародії на братові перевіряю. Якщо йому сподобалося — успіх гарантовано, — каже Інна. — Чомусь усі думають, що заробляю купу грошей. Насправді ж із братом живемо скромно, хоча в батьків грошей не просимо.

Окрім Тимошенко, Інна пародіює Віктора Януковича, Івана Плюща, Аллу Пугачову, Тіну Кароль, Барбару Брильську.

— Колись зробила пародію на Ольгу Сумську. У неї були такі великі очі: "Хіба я так говорю?" — сміється. — Часто уявляю, як зустрічаюся з Тимошенко і говорю з нею її голосом. Хочу подивитися на реакцію.

1987, 28 квітня — Інна Приходько народилася в райцентрі Чорнобай на Черкащині
2002 — почала виступати в команді КВК "Гарячі голови"
2004 — вступила до Національного університету культури та мистецтв
2006 — уперше виступила з пародією на Юлію Тимошенко
2007 — почала зніматися в комедійному серіалі "ДомКом"
2008 — отримала диплом бакалавра

Зараз ви читаєте новину «Інну Приходько плутають з Юлією Тимошенко ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути