Ексклюзиви
четвер, 20 листопада 2008 16:24

Ігор Ніколаєв захопився студенткою

  Ігор Ніколаєв і Юлія Проскурякова знайомі 2 роки
Ігор Ніколаєв і Юлія Проскурякова знайомі 2 роки

26-річна Юлія Проскурякова, студентка-юристка Єкатеринбурзької академії, супроводжує російського композитора 48-річного Ігоря Ніколаєва на всіх світських заходах. Кілька місяців тому дівчина переїхала в його особняк у підмосковному селищі Барвиха.

Пара познайомилася два роки тому. Після концерту Ніколаєва в Єкатеринбурзі дівчина пробралася за лаштунки і напросилася на прослуховування. Композитор погодився, а наступного дня попросив дівчину привезти в готель записи пісень. У номері люкс Проскурякова співала Ніколаєву до п"ятої ранку. Через півроку Юлія невдало виступила на конкурсі "Народний артист", але Ніколаєв попросив її залишитися в столиці.

Друзі музиканта розповідають, що Ніколаєв купує Юлії одяг, змушує її приміряти вбрання, щоби знати, що їй личить. Пара літала у Сполучені Штати — у Маямі живе донька співака 30-річна Юлія від першого шлюбу з однокласницею Оленою. Два роки тому вона вийшла заміж за американця.

— В Ігорька очі світяться від щастя, я його давно таким не бачила, — каже Людмила Поривай, колишня теща Ніколаєва. Шлюб із киянкою Наталею Корольовою тривав 10 років. Після розлучення артист п"ять років жив зі своїм концертним директором Анжелою Кулаковською. Сусіди часто чули їхні сварки.

— Я рада за Ігоря, нарешті він порозумнішає, — говорить Корольова. Співачка вийшла заміж за стриптизера Сергія Глушка й народила сина Архипа, 5 років. — Не ревную, бо йому давно треба було створити сім"ю.

Зараз ви читаєте новину «Ігор Ніколаєв захопився студенткою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути