пʼятниця, 30 грудня 2016 06:10

Ігор Мосійчук відмовився від медового місяця

Автор: ФОТО З САЙТА www.rian.com.ua
  Народний депутат Ігор Мосійчук під час весільної фотосесії з дружиною Владленою Карпенко
Народний депутат Ігор Мосійчук під час весільної фотосесії з дружиною Владленою Карпенко

Народний депутат ­44-річний Ігор Мосійчук одружився втре­тє. Його дружиною ­стала одеситка Владлена Карпенко, 34 роки. Зустрічалися два роки.

Весілля відгуляли 21 жовтня в ресторані "Трипільське сонце" в селі Підгірці Обухівського району на Київщині. Нардеп витратив на святкування півмільйона гривень.

— Владочка хотіла справити весілля в травні 2017-го. Але в мене відкрилася восьма виразка шлунка. Можливі дві операції. Мене тривожить здоров'я. Тому настояв, щоб відсвяткували саме цього року, — розповідає Ігор Мосійчук.

Від медового місяця відмови­ли­ся.

— Полетіли на три дні до Фран­­ції. Я в Парижі мав ділову зустріч. Наступного дня разом прогулялися містом. Ходили музеями. Зайшли на цвинтар і побували на могилі Симона Петлюри. Відвідали Лувр та усипальницю французьких королів, — згадує Ігор Володимирович.

Владлена Карпенко — колишній офіцер міліції. Працює юристом. Ігор Мосійчук від двох колишніх дружин має доньку 13-річну Христину та сина Святослава, 17 років.

— Колишні дружини не витримали мого графіку роботи. А ще ув'язнення на 2,5 року. Розійшлися по-хорошому. Із дітьми завжди бачимося, — каже нардеп. — Мрію ще про сина й доньку. Як тільки Владочка завагітніє, повінчаємося.

Зараз подружжя орендує 2-кімнатну квартиру в Печерському районі столиці.

— Купувати житло не збираємося. Гроші бережемо для можливих операцій, — говорить Ігор. — Новий рік відсвяткуємо вдома, а Різдво зустрінемо в Карпатах.

Зараз ви читаєте новину «Ігор Мосійчук відмовився від медового місяця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути