вівторок, 23 липня 2013 00:30

Художник зробив ляльку схожу на Барбі

Автор: фото з сайта www.dailymail.co.uk
 

24-річний американський художник Ніколай Лемм зробив ляльку, схожу на Барбі. Її відрізняють тільки параметри. Барбі Лемма (на фото внизу) має розміри типової 19-річної дівчини. Над нею працював два місяці.

— Жінка з параметрами Барбі була б анорексичкою з вагою до 50 кілограмів, — каже художник. — Тонка шия не змогла б тримати голову, а з такими худими зап'ястками нічого б не підняла. Щиколотка була б роздавлена під вагою скелета. Розмір ноги, як у 3-річної дитини.

Барбі (на фото вгорі) має параметри 36-18-33 сантиметри. Її копія — 32-31-33. Також у неї менша голова, масивніші шия, талія та стегна.

— Поява Барбі призвела до того, що жінки хочуть бути схожі на неї, — каже психолог Олена Барбаш, 41 рік. — Одна англійська дівчинка, щоб уподібнитися ляльці, сіла на жорстку дієту. Вживала папір, коли організм гостро вимагав їжі. На цій стадії анорексики ходять по магазинах, аби принаймні очима наїстися. Два рази на тиждень мають приступи обжирання. За раз проковтують багато висококалорійної їжі, яку не розжовують і не відчувають на смак. Шлунок не звик до такої кількості їжі. Починається блювання. Поступово відчуття голоду зникає. Це небезпечний симптом. Якщо у цей момент не звернутися до лікарів, почнуться серйозні зміни в організмі — порушаться робота серця, травного тракту, припиняться критичні дні.

Зараз ви читаєте новину «Художник зробив ляльку схожу на Барбі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути