Ексклюзиви
четвер, 25 травня 2006 18:36

Хазяїн відпустив собаку, і молоко з"явилося

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

У кожному селі завжди були і є люди, які "щось знають", місцеві відьми — від слів "відає", "знає". Вони не можуть вмерти, як звичайні люди. Щоб полегшити їм відхід душі, на будинках розбирають дахи, стріляють у стелю. А ще, аби легше померти, відьма має "передати" комусь, бажано кровному, свої знання.

Найчастіше вони роблять порчі домашнім тваринам. Адже у них, як і в людей, функціонує біоенергетична система.

Приклад з практики: в одній з родин на Київщині ніяк не могли виростити свиней. З року в рік купували гарненьких здорових поросяток, але протягом двох-трьох місяців вони чахли і здихали. Це тривало більш як 10 років. А до того свині росли здоровими і набирали великої ваги. Нарешті вирішили купити поросят востаннє і звернулися до біоенергетика.

Ті росли, а екстрасенс регулярно знімав свиням порчі. Чого тільки не вигадає людина. Були енергетично перев"язані мотузкою стравохід зі шлунком, зв"язані ратиці. Поросята дожили до весілля хазяйської доньки. Але почала марніти сусідка — без видимої причини...

Нерідко схожі історії трапляються і з великою рогатою худобою. З-під Чернігова приїхала жінка. Усе погано: справи розладнуються, корова "здуріла", не дає молока і блудить сама по собі, не бачить шляху і йде то на тин, то на людей.

Чоловіки перестали звертати на неї увагу і робити компліменти

І в цьому разі не обійшлося без стороннього впливу. Порчу корові зробили у вигляді мішка на голові — тому та й не бачила шляху. А молоко вночі випивала чорна кішка. Люди не раз казали, що часто бачили, як вона забігала на світанку до хати сусідки. Хазяїн відпустив собаку, і молоко з"явилося.

Буває і таке, коли кури, гуси, собаки, коти тікають з двору. Це пояснюється тим, що тварини відчувають погані місця, так звані негативні енергії. Тваринний світ переноситься у навроках на людей. Киянин Дмитро прийшов із занять з образою на друзів через їхнє погане ставлення до нього. Друзі кепкували та знущалися з Дмитра. Після корекції його біоенергоінформаційної системи з"ясувалося, що Дмитрові зроблено так, що він — наче велика і смачна кістка, яка дражнить друзів-собак. Ті бажають поласувати нею, але не можуть, тому і дошкуляють. Після зняття порчі стосунки з товаришами поступово нормалізувалися.

А красуня Олена помітила, що чоловіки перестали звертати на неї увагу і робити компліменти.

Якщо ж хто і гляне, то ніби не бачить. З"ясувалося, що причиною всьому — порча. На обличчя Олені було енергетично одягнено маску кнура. Яке вже тут захоплення вродою?

У листах до редакції читачі описують чимало цікавих життєвих ситуацій і загадкових історій. Але супроводжують проханням не друкувати їх у газеті, а відповісти і допомогти кожному особисто.

Шановні читачі, відповісти кожному фізично неможливо.

Тому ваші листи узагальнюються, і найбільш типові з"являються в газеті. А для того щоб допомогти особисто, потрібно зустрітися, увійти в біоенергетичне поле і побачити причину негараздів. До цього треба підготуватися: побувати у храмі Божому, тобто одержати дозвіл на роботу для усунення ваших проблем.


Від редакції. Якщо з вами або вашими рідними, знайомими траплялися подібні випадки, якщо вас щось турбує, напишіть про це в редакцію "Газети по-українськи". Наталія Сапа порадить, як вам бути.

Зараз ви читаєте новину «Хазяїн відпустив собаку, і молоко з"явилося». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути