середа, 24 вересня 2008 16:50

Хайді Клум набила синець на стегні

  Після церемонії вручення премії ”Еммі” модель Хайді Клум показує синець на стегні. Жінка впала на сцені після обіймів ведучого заходу Тома Бержерона (ліворуч)
Після церемонії вручення премії ”Еммі” модель Хайді Клум показує синець на стегні. Жінка впала на сцені після обіймів ведучого заходу Тома Бержерона (ліворуч)

Німецька модель 35-річна Хайді Клум травмувалася на церемонії вручення премії "Еммі", яка відбувалася в неділю в Лос-Анджелесі. Ведучий заходу Том Бержерон припідняв її, а потім різко відпустив. Хайді впала і забила правий бік. Клум скривилася від болю.

— Навряд чи це було передбачено сценарієм, — міркують глядачі церемонії. — Надто правдоподібно Хайді падала.

Після церемонії модель охоче демонструвала фотографам синець на стегні. Кажуть, Клум завжди переживає за шкіру. Після народження другої дитини модель не з"являлася на людях, доки не позбулася обвислого живота. Хайді виховує трьох дітей. Від цивільного шлюбу з менеджером перегонів "Формула-1" Флавіо Бріаторе має 4-річну доньку Лені. 2005-го Клум побралася з британським співаком Сілом. Народила йому двох синів — Генрі та Джоана Рілея.

Зараз ви читаєте новину «Хайді Клум набила синець на стегні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути