вівторок, 09 вересня 2008 17:32

"Хай державні мужі їздять на "тавріях"

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Нам, простим смертним рабам, уже надоїло слухати й дивитися на безпорядок у верхах нашої держави. Верховна Рада не працює, постійно заблокована. Законів не приймає, бюджет не затверджує, але зарплату получає не мінімальну і вчасно.

Не розумію, регіонали блокували трибуну Верховної Ради й кабінет голови Яценюка 14 днів, БЮТ — 8 днів. Ніхто не поніс за це покарання. Зате отримали грошову допомогу, відпускні, путівки в найкращі санаторії Криму. Мене цікавить, чому нашим депутатам дають таку получку? Куди дивляться СБУ, МВС, національна оборона, прокуратура?

Я переніс чотири операції. Ніхто не виділив і гривні. Купував все сам — від бинта до шприца. Маю багато хвороб, ходжу на милицях. Може, мені Тимошенко й Пинзеник виділять грошову допомогу депутата Верховної Ради?

Щоб ми самі не купували ліки для лікарень, пропоную продати всі дорогі авто адміністрації президента, міських, обласних, районних рад і адміністрацій. Отримані кошти віддати хворим на лікування. А наші державні мужі нехай їздять на "деу", "волинянках" і "тавріях".

Листа надіслав Д.С. Балян із с. Берудівці Миколаївського р-ну Львівської обл.

Зараз ви читаєте новину «"Хай державні мужі їздять на "тавріях"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути