четвер, 28 грудня 2006 20:44

Гороскоп на 2007 рік

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

Наступного року природних катаклізмів не буде. Літо — гаряче й посушливе, але врожай гарний. Європа буде прихильною до України. А от Росія навпаки провокуватиме конфлікти — через морські кордони, газ.

Зросте фінансове марнотратство, корупція. Під осінь посилиться вплив опозиційних сил. Партія Регіонів втратить частину прихильників, "Наша Україна" — теж. БЮТ — навпаки набере.

Юлія Тимошенко до травня перебуватиме в тіні. Прем"єр Віктор Янукович може таємно збагатитися. Наприкінці року його політична кар"єра похитнеться.

У Віктора Ющенка значних змін не відбудеться. Більш активним президент буде у вересні. Восени в нього може погіршитися здоров"я. Цим спробують скористатися опоненти. Не виключений переворот.

Олександр Мороз увесь рік зароблятиме гроші. Вони йтимуть до нього звідусіль. Упертість цієї людини стане надзвичайною.

Узагалі рік — неспокійний.




ОВЕН (21.03–20.04) Рік сприятливий. Таланитиме в січні, першій половині березня, на межі квітня й травня, у червні, серпні, вересні. Можна одружуватися, подорожувати, йти у відпустку. Лютий, квітень, липень та період із жовтня до кінця року будуть гіршими. Майже весь рік матимете чудове здоров"я. Із грошима щаститиме.




ТЕЛЕЦЬ (21.04–21.05) Рік не ідеальний, надто для третьої декади знака. Ситуація поліпшиться у вересні. Іти у відпустку ліпше в лютому, травні, другій половині липня, жовтні, грудні. Ця пора вдала для романів і знайомств. Гірші — січень, березень, червень, серпень, вересень. Не можна займатися туризмом. Фінанси не в найліпшому стані, але на плаву втримаєтеся. Нерухомістю займіться з вересня.




БЛИЗНЮКИ (22.05–21.06) Рік напружений. Відпочинок і кохання гарантують січень, березень, друга половина квітня та період із червня по листопад. Несподівано отримаєте гроші або подарунки. У квітні-травні, липні та жовтні пильнуйте кар"єру, здоров"я. Із вересня — проблеми з житлом. Фінансово рік нестабільний. Восени можете захворіти.




РАК (22.06–23.07) 2007-й для вас буде роком приємних змін. Лютий, кінець березня, перша половина квітня, кінець липня, серпень, жовтень — ідеальні для кохання і розваг. Будете втіленням гармонії. Травень — дуже активний. Червень, серпень, вересень — критичні. Уникайте чвар і травм. З осені поліпшаться стосунки з батьками, начальством. Можна зайнятися нерухомістю.




ЛЕВ (24.07–23.08) У вересні зникне відчуття, що ви нещасні. Вас уже не стримати. Відпочивайте у травні, на початку березня, серпня, наприкінці квітня, липня, у жовтні. Щаститиме з покупками та прибутками. У березні, липні та восени бережіть здоров"я. Із грошима таланитиме весь рік.




ДІВА (24.08–23.09) Щаститиме не в усьому. Таланить у лютому, другій половині березня, на початку квітня, в травні, липні, жовтні, грудні. Можете знайти нових друзів. Квітень, частково травень, серпень, вересень — гірші. Це час напруженої роботи, перевтоми. Восени будуть проблеми в кар"єрі та з фінансами. Щось може скувати ініціативу.




ТЕРЕЗИ (24.09–23.10) Непоганий рік, лише осінь підведе. Отримуватимете більше грошей. Щаститиме у січні, березні, квітні, травні, першій половині липня, серпні, жовтні, грудні. Таланитиме передовсім у бізнесі та коханні. Проблемні — лютий, травень, червень та осінь — починаючи з жовтня. Імовірні труднощі з ремонтом чи технікою.




СКОРПІОН (24.10–22.11) Зустрінете кохання. Наберіться терпіння до вересня — тоді зникнуть перешкоди. Усього щастя не відчуєте, але позитивні зрушення суттєві. Сприятливі — друга половина липня і початок серпня, жовтень, грудень. У родині гармонія. Гірші — березень і липень. Можливі скандали і проблеми зі здоров"ям. Може погіршитися матеріальний стан.




СТРІЛЕЦЬ (23.11–21.12) Щастить до вересня, а потім розпочнеться смуга невдач. Бережіть здоров"я, дорожіть кар"єрою, бо можете втратити посаду. Але фінансово триматиметеся на плаву. Сприятливі — перша половина січня, березень, червень, частина липня, серпень, вересень, листопад. Пильнуйте себе в квітні, першій половині травня, серпні, вересні.




КОЗЕРІГ (22.12–20.01) Стабільність відчуєте з вересня. Але таланить і в лютому, у другій половині березня, в липні, на початку квітня, серпня, у жовтні, грудні. Це час фінансових здобутків. Життя наповнене інтимом. Друга половина травня, червень і осінь — із неприємними сюрпризами. Стережіться аварій і скандалів. Фінансовий стан хиткий.




ВОДОЛІЙ (21.01–19.02) Із грошима все гаразд. А от з роботою гірше. Та восени ці проблеми зникнуть. У січні, березні, другій половині квітня, червні, листопаді таланитиме. Бережіть здоров"я в квітні, липні, першій половині травня.




РИБИ (20.02–20.03) До осені плистимете за течією. Із вересня можливі ускладнення в особистому житті та кар"єрі. Розширюйте коло друзів — вони допоможуть вам. Вдалими будуть лютий, кінець березня, половина квітня, травень, друга половина липня, початок серпня, грудень. Можете добре заробити. У січні, серпні, вересні пильнуйте здоров"я та дбайте про добробут.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 2007 рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути