Ексклюзиви
середа, 23 квітня 2008 16:23

Ганна Сєдокова знялася в ліжку з Андрієм Малаховим (ФОТО)

Автор: фото: Андрій ШМАТОВ
  Ганна Сєдокова та Андрій Малахов у номері готелю ”Рів’єра”. Кажуть, вони почали зустрічатися на початку квітня під час зйомок шоу ”Телезірка-суперзірка”. 2004-го Сєдокова вийшла заміж за колишнього футболіста київського ”Динамо” Валентина Белькевича. А вж
Ганна Сєдокова та Андрій Малахов у номері готелю ”Рів’єра”. Кажуть, вони почали зустрічатися на початку квітня під час зйомок шоу ”Телезірка-суперзірка”. 2004-го Сєдокова вийшла заміж за колишнього футболіста київського ”Динамо” Валентина Белькевича. А вж

У столичному готелі "Рів"єра" на Подолі минулої п"ятниці співачка Ганна Сєдокова, 26 років, відзняла кліп на пісню "Звикаю". Із нею знявся російський телеведучий Андрій Малахов, 36 років. Режисером кліпу стала Катя Царик, 25 років.

— Аня та Андрій гратимуть агентів, між якими спалахують божевільні почуття, — розповідає продюсер співачки Дмитро Клімашенко, 28 років, походжаючи по кімнаті одного з номерів готелю. — У кліпі будуть відверті сцени кохання. Проте їх ніхто не змушував зніматися в них. Вони самі захотіли сцени кохання зробити більш відвертими.

Сєдокова й Малахов ведуть шоу "Телезірка-суперзірка". Знімають його в Києві. Кажуть, після початку зйомок співачка та телеведучий почали зустрічатися. Клімашенко додає, що Андрій від Ганни не взяв грошей за роботу.

Двері кімнати, де Сєдокова й Малахов знімаються в ліжку, замкнені. Через 10 хв., тримаючись за руки, обоє виходять із кімнати. Ганна в бежевому комбідресі, поверх нього накинутий білий банний халат. Малахов у розстебнутій до половини білій сорочці й чорних штанях. Сідають на диван і починають обніматися. Сєдокова закидає на Малахова ноги, той починає їх гладити.

— Коли Аня запросила мене на зйомки, я відклав усі справи, — пояснює Андрій. — Сказали тільки, що я маю бути в білій сорочці та чорних штанях. Відразу запросили у спальню.

— У нас зараз квітково-цукерковий період, — говорить співачка. — Тому в еротичних сценах зніматися соромилися. Перед зйомками в ліжку відкоркували пляшку шампанського. Випивали потроху перед кожним дублем. А потім я кричала Каті, чи можна надовше вмикати фонограму. Бо було дуже важко зупинитися.

Каже, що Малахов подобався їй давно.

— Я навіть не могла сподіватися, що він зверне свою увагу на мене, — додає. — Я ж маю великий недолік — я не білявка. Андрієві ніколи не подобалася. Але теперішні наші стосунки доводять, що неможливе — можливо, — вигукує.

Кліп знімали добу.

— Крім Андрія та Ані, в кліпі будуть охоронці, стилісти та знайомі кілерів-коханців, яких доля зводить на одному завданні, — розповідає Катя Царик.

Кліп вийде на екрани всередині травня.

Зараз ви читаєте новину «Ганна Сєдокова знялася в ліжку з Андрієм Малаховим (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути