понеділок, 06 лютого 2006 13:29

Гальяно подобаються жінки-дуелянтки

Автор: фото: REUTERS/Jacky Naegelen
  Так Гальяно модернізував сукні часів Марії-Антуанетти
Так Гальяно модернізував сукні часів Марії-Антуанетти

Учора в Парижі закінчився показ колекцій прет-а-порте "Весна-літо 2006". Свої роботи показали відомі кутюр'є — Джорджіо Армані, 71 рік, та Валентино, 73 роки, головний дизайнер будинку "Крістіан Діор" Джон Ґальяно, 45 років, француз Крістіан Лакруа, 54 роки, Філіп Олівейра Батиста, 30 років.

Британець Ґальяно любить епатувати публіку. Він може прийти на показ у величезних шортах, майці, береті та гірськолижних окулярах у золотій оправі. Майбутню весну відомий британець бачить революційною. Жінкам він пропонує модернізовані сукні часів Марії-Антуанетти або вбрання дуелянток і мушкетерів. Подіум Ґальяно облаштував дзеркалами, у яких відбивалися криваво-червоні кольори суконь. Дизайнер пропонує дамам перетворитися на розбійниць — у шнурованих шкіряних штанах, пальто з ланцюжками і... легких шифонових шарфах.

Сукні від італійця Валентино носять акторки Елізабет Тейлор, 73 роки, Джулія Робертс, 38 років, та Дженіфер Лопес, 35 років. Навесні та влітку 2006-го дизайнер радить носити вбрання або в пастельних тонах, із легкими хвилястими рукавами та глибокими декольте, або яскраві візерунчасті сукні по кісточки.

Дизайнер пропонує дамам перетворитися на розбійниць

Португалець Філіп Батиста ностальгує за ретро: він одягає дам у "шахову" тканину та вузькі коричневі сукні з рюшами. А от італієць Армані — всупереч модній тенденції, аби жінка була трохи схожа на хлопчика, — одягнув своїх моделей підкреслено жіночно. Він радить модницям витончені сукні й побільше біжутерії!

Зараз ви читаєте новину «Гальяно подобаються жінки-дуелянтки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути