Ексклюзиви
середа, 02 лютого 2011 04:00

Галліна шукає чоловіка

Автор: фото з сайта www.tabloid.pravda.com
  Співачка Галліна йде з шоу-бізнесу
Співачка Галліна йде з шоу-бізнесу

Співачка 34-річна Галліна (справжнє ім'я Галина Горбаль. — "ГПУ") планує відкрити ресторан.

— Альбому не записуватиму, кліпів не зніматиму. Тепер спів для мене буде просто хобі, а не зароблянням грошей. До кризи все було прекрасно, а зараз гонорари артистів дуже впали. Маю бізнес, пов'язаний із орендою нерухомості, — розповідає у своєму офісі в центрі Києва. Вона у туніці молочного кольору, таких самих леґінсах та білих чоботях.

Торік у грудні доньці співачки — Софії виповнилося три. Щороку Галліна дарує їй фільм. Це міні-кліп із фотографіями дитини.

— Це краще, ніж якісь прикраси. Брендовим одягом її не задарюю. Діори і блюмаріни — це прекрасно, але то одяг для ляльок. А діти бігають, мастяться, збивають коліна. З нею займається няня. Якось мама мені сказала: "Ти не боїшся, що вона через няню від тебе відвикне?". Я їй сказала, що такого ніколи не буде. Софійка дуже гордиться мною.

Хто батько дівчинки, співачка не каже. Запитую, чи часто навідує доньку.

— Як коли. Якби він був такий, як Горбаль ("регіонал" Василь Горбаль, екс-чоловік Галліни. — "ГПУ"), то ми би з ним жили. А так я вирішила стати мамою-одиначкою.

Запитую, чи підтримує зв'язок із колишнім чоловіком.

— У нас хороші стосунки, часто зідзвонюємося. Він у курсі всіх моїх подій, я в курсі його. Ми розійшлися по своїй дурості. Бруду на нього я ніколи не виливала, бо він мене нічим не образив. Я сама подала на розлучення, і він погодився. Коли ділили майно, торгувалися, як на базарі, але Василь багато в чому мені поступився. Може, колись, якщо він не одружиться і я заміж не вийду, — ми зійдемося. Я іноді йому кажу: "Горбаль, коли ти вже женишся? А то в холостяках можна довго сидіти". Він відповідає, що не хоче поки.

Цікавлюся, чи зустрічається із кимсь.

— У мене є друг, але ми тільки недавно почали дружити. Важко знайти свою людину і дивитися з нею в одному напрямку. Мені потрібен такий чоловік, який вів би мене по життю. А я хочу "грати другу скрипку", бути за чоловіком. Бо я така ж сама жінка, як інші. Так само готую, саджаю капусту на городі, ридаю і навіть вибираю в "Епіцентрі" цвяхи.

Зараз ви читаєте новину «Галліна шукає чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути