Ексклюзиви
пʼятниця, 16 листопада 2012 06:15

Гайтана вийде заміж на Гаваях

Автор: фото з сайта WWW.glamurchik.tochka.net.
  Співачка Гайтана почала зустрічатися з продюсером Едуардом Клімом 2005-го. Він старший за неї на 11 років. Навесні 2012-го розлучився з першою дружиною Вірою
Співачка Гайтана почала зустрічатися з продюсером Едуардом Клімом 2005-го. Він старший за неї на 11 років. Навесні 2012-го розлучився з першою дружиною Вірою

Співачка 33-річна Гайтана виходить заміж за свого продюсера 44-річного Едуарда Кліма. Вони живуть у цивільному шлюбі сім років. Церемонію влаштують за кордоном наприкінці листопада.

— Весілля буде в дуже вузькому сімейному колі, в одному з найкрасивіших і сонячних місць світу, — каже Гайтана. — Не хочу, щоб за нами підглядали, тому інші подробиці розповім після повернення в Україну.

Торік співачка говорила, що мріє вийти заміж на Гаваях. Кажуть, що молодята святкуватимуть там. Едуард Клім заради Гайтани пішов від першої дружини Віри, з якою має сина та двох доньок. До весни пара була офіційно одружена.

— Я не люблю говорити на цю тему. Період, коли я був у сім'ї і в той же час зустрічався з Гайтаною, тяжкий та неприємний. Але слава Богу, ми розійшлися без скандалів, без стресу для дітей. Ніхто нікого брудом не поливає, — розповідає продюсер.

— Мені Едуард сподобався перший. Я жахливо соромилася, коли заходила в офіс. Перед тим, як подати йому руку, витирала її 150 разів, бо вона була пітною від хвилювань. Нас зблизила творчість. Знімали кліпи, пили чай вечорами. Не було такого, що в один день Едуард з'явився на моєму порозі з фікусом: "Я к вам пришел навеки поселиться".

Пара мешкає у спільному будинку за містом. Торік на День святого Миколая Клім подарував Гайтані білий "Яґуар" за 1,5 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «Гайтана вийде заміж на Гаваях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути