четвер, 01 квітня 2010 21:27

Гайтана торгувала секонд-хендом

Автор: фото: Тарас ПОДОЛЯН
  Співачка Гайтана після зйомок музично-розважального шоу ”Зоряний гороскоп” у столичному Палаці спорту показує жезл, який їй подарували на шоу. Коли її зупиняють інспектори ДАІ, вона дарує їм свої диски
Співачка Гайтана після зйомок музично-розважального шоу ”Зоряний гороскоп” у столичному Палаці спорту показує жезл, який їй подарували на шоу. Коли її зупиняють інспектори ДАІ, вона дарує їм свої диски

Співачка Гайтана, 31 рік, торгувала футболками під столичним Палацом спорту. Про це  розповіла "ГПУ" після зйомок музично-розважального шоу "Зоряний гороскоп".

— Я завжди знала, як заробити гроші. У 5 років, коли приїхала з Конго, жила з мамою. Вона купувала мені гарні топіки, футболки. Я кілька разів одягала їх на дискотеку. Потім прала і продавала на площі біля Палацу спорту.

Повністю ім"я співачки звучить Гайта-Лурдес, що в перекладі з мови ленгала означає "сильна і владна". Після повернення в Україну дівчину записали в документах Гайтаною Ессамі.

Батько співачки Клавер Ессамі живе у столиці Конго Браззавілі, де займається транспортним бізнесом. Із донькою бачиться рідко.

— Мама — астролог, добре знається на зірках. Щодня вранці дзвонить і радить мені, як прожити день. Я прислухаюся, але вірю в Бога, а не в гороскопи. Торік на два тижні їздила в Африку до батька. В аеропорту Браззавіля мене зустрічали 10 родичів. В Африці люди цінують родинне тепло. Дружини все життя присвячують чоловікам, а ті заради сім"ї важко працюють. Діти самостійні, змалечку знають, як дати собі раду.

За місяць співачка схудла на 10 кг. Обличчя стало овальним, зникли пухкі щоки.

— Два тижні пила лише кефір і їла трохи фруктів. Граю в настільний теніс. У 12 років стала кандидатом у майстри спорту. Мене кликали в професійний спорт, збиралася стати тренером. Коли отримала перший гонорар, з мамою полетіла у Францію.

Потирає вухо, сміється. Каже, вчора у вусі застрягла ватка з вушної палички.

— Сіла в машину, поїхала до лора. Лікар прийняв мене без черги. Навіть грошей не взяв.

Зараз ви читаєте новину «Гайтана торгувала секонд-хендом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути