Ексклюзиви
вівторок, 26 лютого 2019 06:35

Гайді Клум вагітна вп'яте

Автор: www.ok-magazine.ru
  Модель Гайді Клум і музикант Том Каулітц почали зустрічатися минулого літа. У грудні вони заручилися
Модель Гайді Клум і музикант Том Каулітц почали зустрічатися минулого літа. У грудні вони заручилися

Німецька модель 45-річна Гайді КЛУМ вагітна від молодшого на 16 років гітариста німецького гурту "Токіо готел" Тома КАУЛІТЦА. Від двох попередніх стосунків у неї четверо дітей.

Про роман Гайді і Тома стало відомо минулої весни. Вони разом відвідували світські заходи, викладали спільні фото у соціальних мережах. У грудні модель опублікувала в "Інстаграм" фото обручки на безіменному пальці. Підписала: "Я сказала "так". Дату весілля ще не оголосили.

— Мій хлопець набагато молодший за мене, — говорить Гайді. — Люди часто питають про це і нагадують мені про вік частіше, ніж сама про це думаю. Але намагаюся не перейматися. Треба жити повноцінно і не звертати увагу на думки інших, бо з'являться зморшки.

Гайді Клум двічі була заміжня. Із американським стилістом Ріком Піпіном прожила у шлюбі п'ять років. Після цього мала роман із італійським мільйонером Флавіо Бріаторе. 2004-го народила від нього доньку Лені. Із батьком дитини розійшлася, бо він зрадив Гайді з італійською дизайнеркою ювелірних прикрас Фіоною Сваровські. За рік Клум вийшла заміж за британського співака Сіла. Він удочерив її доньку. Мають трьох спільних дітей: доньку Лу, 8 років, синів 12-річного Генрі та Йохана, 11 років. Подружжя розлучилося 2014-го. Спільно нажите майно поділили навпіл. Діти залишилися з матір'ю. Процес розірвання шлюбу тривав два роки.

Зараз ви читаєте новину «Гайді Клум вагітна вп'яте». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua
Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути