середа, 21 березня 2012 00:45

Євгенія Тимошенко зустрічається з одеситом

Автор: фото: Тарас Подолян
  Євгенія Тимошенко, донька екс-прем’єра Юлії Тимошенко, закінчила Лондонський коледж економіки. Відкрила ”Вареничну” в Дніпропетровську та італійський ресторан ”Чіроз Помодоро” в Києві
Євгенія Тимошенко, донька екс-прем’єра Юлії Тимошенко, закінчила Лондонський коледж економіки. Відкрила ”Вареничну” в Дніпропетровську та італійський ресторан ”Чіроз Помодоро” в Києві

31-річна Євгенія Тимошенко, донька екс-прем'єра Юлії Тимошенко, розлучилася з чоловіком, британським рокером 41-річним Шоном Карром. Шлюб тривав сім років. Зараз Євгенія стала найзавиднішою нареченою країни. Їй приписують роман із одеситом Артуром, який супроводжує її в усіх поїздках.

Востаннє на публіці Каррів бачили торік у серпні на суді екс-прем'єра.

— Рішення розлучитися прийняла Женя, й мені здається — воно правильне. Хоч Шон також не чужа мені людина. Я його люблю і поважаю, але таке життя, — каже Наталя Вітвицька, кума Юлії Тимошенко.

Після розлучення Євгенія взяла дівоче прізвище — Тимошенко. Вона закінчила Лондонський коледж економіки. В Україні займалася інвестиціями та нерухомістю. Також їй належить "Варенична" в Дніпропетровську та італійський ресторан "Чіроз Помодоро" в Києві. Особистий статок Євгенії сягає $1,5 млн, а сімейний — $11 млрд.

До трійки найбагатших наречених України входить 24-річна Олександра Червоненко, донька екс-міністра транспорту Євгена Червоненка. Вона закінчила Лондонський університет, де вивчала бізнес і фінанси. Керує фірмою з транспортних перевезень "Червоненко Рейсінг", агентством з організації свят, має магазин дитячого одягу "Богнер". Любить відпочивати в Монако. По Києву їздить червоним "Рендж Ровером".

— Ви знаєте, я починаю непокоїтися. Саша красива, розумна, добре знає англійську, але пару знайти чомусь не може, — каже 51-річний Євген Червоненко. — Їй потрібен такий чоловік, який би любив її, а не прізвище.

23-річна Ольга Джарти, донька покійного прем'єр-міністра Криму Василя Джарти, торік закінчила Донецький національний університет. Хотіла стати суддею, але її призначили заступником начальника Київської обласної митниці. Тоді ж звинуватили у великій аварії в центрі Києва. Кажуть, Ольга була за кермом "бентлі", який протаранив дев'ять машин. Збитки від аварії оцінили в $450 тис. Своєї вини Ольга не визнає. Любить одяг від дизайнера Андре Тана, грає в теніс.

— Важко сказати, чому такі жінки незаміжні, — говорить столична сваха Тетяна Прокопенко. — Може, хтось обпікся, а хтось шукає рівного собі. 80 відсотків заможних жінок хочуть мати поруч такого ж заможного чоловіка. З іншим їм незручно буде перед знайомими й ріднею. У простого чоловіка нема шансів на таку жінку.

Зараз ви читаєте новину «Євгенія Тимошенко зустрічається з одеситом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути