середа, 18 січня 2012 09:37

Євгенія Тимошенко продала ресторан

Автор: фото: Тарас ПОДОЛЯН
  Євгенія Тимошенко з чоловіком британським рок-музикантом Шоном Карром під час благодійного аукціону в столичному готелі ”Прем’єр Палас” торік у квітні. За чутками, подружжя не живе разом. Євгенія взяла дівоче прізвище
Євгенія Тимошенко з чоловіком британським рок-музикантом Шоном Карром під час благодійного аукціону в столичному готелі ”Прем’єр Палас” торік у квітні. За чутками, подружжя не живе разом. Євгенія взяла дівоче прізвище

Кажуть, що донька екс-прем'єра Юлії Тимошенко 31-річна Євгенія продала свій ресторан  "Чірос Помодоро" в центрі Києва на вул. Шота Руставелі. Нове керівництво змінило директора і шеф-кухаря.

Увечері 13 січня в закладі немає відвідувачів. На дверях оголошення "Бізнес-ланч із 12.00 до 16.00 — всього 47 гривень". Ресторан обставлений червоними диванами і дерев'яними столами. Між залами — акваріум. П'ятеро офіціантів сидять за барною стійкою, розмовляють про погоду.

— Извините, у нас сегодня зал заказан, — каже кремезний охоронець у чорному костюмі. — Будет частная вечеринка. Не успеем вас обслужить, клиенты через 10 минут приедут.

Питаю, чи справді в закладі змінилося керівництво.

— Зміну керівництва я коментувати не буду. У нас практично нічого не змінилося. Працюють ті самі люди.

За півгодини з ресторану з мобільним виходить чоловік у короткій шкірянці.

— Буваю тут щодня, — представляється Олександром. — Часто замовляю карпачо з лосося, завжди мусив досолювати. Місяців зо два тому воно стало ідеальне. Тоді ж у меню з'явилися нові страви. Поповзли чутки, що власники ресторану змінилися. Одна офіціантка після гарних чайових розповіла, що Женя Тимошенко продала ресторан два місяці тому за півтора мільйона доларів.

Євгенія Тимошенко відкрила "Чірос Помодоро" у квітні 2009-го разом зі своїм чоловіком британським рок-музикантом 43-річним Шоном Карром. Це — мережа ресторанів, її власником є італієць Чіро Орсіні. Перший заклад він відкрив 1978 року в США. Зараз є вісім ресторанів "Чірос Помодоро": в Великій Британії, Греції, Румунії та Китаї. У київському щовечора грає жива музика. Піца чи спагеті коштують у середньому 100 грн, салат — 70.

— Евгения не продавала ресторан, — каже керівник піар-служби  "Чірос Помодоро" Єлизавета Чернякова. — Змінився лише шеф-кухар. Раніше в нас працював Рафаель Дельре. У вересні його контракт закінчився, він повернувся на батьківщину. Тепер працює інший італієць — Вінченцо Барба з Неаполя. Він увів стейк-меню та нові страви італійської й неаполітанської кухні.

Євгенія зараз у Німеччині. Наступного тижня планує відвідати Англію, Францію й Данію.

— Розповідатиму про ту несправедливість, що відбувається, — каже в інтерв'ю німецькій газеті "Дойче Велле". — Зараз ідеться про загрозу життю моєї матері.

Батько Євгенії 51-річний Олександр Тимошенко в останні дні 2011-го попросив політичного притулку в Чехії. Згоду на це отримав 6 січня 2012-го.

Зараз ви читаєте новину «Євгенія Тимошенко продала ресторан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути