понеділок, 18 лютого 2008 15:45

Екс-дружина Дональда Трампа візьме шлюб із італійською моделлю (ФОТО)

  Мільярдерка Івана Трамп на курорті Сент-Бартс на Карибах відпочивала зі своїм нареченим — актором і моделлю Россано Рубіконді
Мільярдерка Івана Трамп на курорті Сент-Бартс на Карибах відпочивала зі своїм нареченим — актором і моделлю Россано Рубіконді

58-річна мільярдерка Івана Трамп у квітні збирається одружитися із 35-річним Россано Рубіконді, італійською моделлю.  Екс-дружину американського будівельного магната Дональда Трампа бачили з ним минулого тижня на фешенебельному курорті Сент-Бартс. Вони купалися і відпочивали на пляжі поряд зі своєю віллою.

— Цей шлюб мені здається правильним. Ми пасуємо одне одному, — каже Івана. — Россано завжди усміхнений, здоровий, підтягнутий, вродливий і талановитий чоловік. Він актор, танцівник і співак.

Рубіконі теж захоплений коханою:

— Вона дивовижна жінка: красива, розумна, сексуальна, успішна і молода душею. Нам весело разом, інакше я не одружувався б.

Івана додає, що їй подобаються молоді чоловіки.

— Я не можу бути зі старшими, — поділилася після розлучення із Дональдом Трампом, 62 роки. — Краще бути нянькою, ніж доглядальницею.

Їй приписують кілька романів із молодиками. Після розлучення із Трампом жінка вийшла заміж за Ріккардо Мацукеллі, подружжя прожило два роки. Кажуть, у 60-х Івана була одружена із однокурсником Георгієм Сироваткою, членом збірної команди Чехії із лиж. Та жінка ці чутки спростовує.

Із Трампом Івана прожила 15 років. Через рік після розлучення тоді 47-річний мільярдер побрався з молодою моделлю Марлє Мейпс.

— Я будь-що заберу в тебе Дональда, — до того казала Мейпс Івані.

Трамп прожив з Марлє шість років. 2005-го його дружиною стала інша модель — 36-річна Меланія Кнаусс. На заручини Дональд подарував жінці обручку із діамантами за $1,5 млн. Із нею мільярдер живе досі.

У Івани й Трампа є троє дітей: 30-річний Дональд, Іванка, 26 років, та 24-річний Ерік.

Зараз ви читаєте новину «Екс-дружина Дональда Трампа візьме шлюб із італійською моделлю (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути