Ексклюзиви
вівторок, 12 липня 2016 06:25

Ека Згуладзе розлучається
2

Рафаель Глуксманн
Фото: ФОТО З САЙТА WWW.bild.de
Ека Згуладзе і Рафаель Глуксманн виховують 5-річного сина. Доки жінка працювала в Україні першим заступником міністра внутрішніх справ, дитина з батьком жила в Парижі

Грузинка 38-річна Ека Згуладзе розлучається з чоловіком французом Рафаелем Глуксманном, 36 років. У травні цього року Згуладзе пішла у відставку з посади першого заступника міністра внутрішніх справ України. Кажуть, через сімейні негаразди. Зараз у Парижі оформлює розлучення.

Глуксманну приписують роман із 37-річною Лією Салам, французькою теле- та радіоведучою. Їх бачили разом на відпочинку в Італії.

"Вони познайомилися на телемарафоні", — пишуть французькі журналісти. "В Італії цілувались і не приховували цього. На пальці Лії побачили обручку. Значить, у них все серйозно і, скоріше за все, вони заручилися".

Вперше Ека Згуладзе вийшла заміж у 20 років за грузинського шоумена Георгія Палавандішвілі. ­Через 12 років розлучилися. 2011-го її чоловіком став журналіст і кінорежисер Рафаель Глуксманн. Був помічником тодішнього президента Грузії Міхеіла Саакашвілі.

— Із Рафаелем тісно познайомилася у США. В Нью-Йорку застряли на два дні в аеропорту через виверження вулкана в Ісландії, — згадувала Ека. — Хоча знала Рафаеля раніше. У Грузії 2008-го знімав фільм про війну. Цілий рік працював безкоштовно, писав репортажі з країни. Коли закінчилися заощадження, хотів поїхати до Франції шукати роботу. Тоді уряд Грузії запросив його працювати консультантом з євро­атлантичної інтеграції. Він погодився.

У подружжя є спільний син 5-річний Олександр. Хлопчик жив із батьком у Парижі. На вихідні і свята приїжджали до України.

Батько Еки Згуладзе — інженер. Мати — мистецтвознавець. Не хотіла, щоб донька їхала до України проводити поліційну реформу. За два дні до відставки Ека Згуладзе отримала службову 3-кімнатну квартиру в Печерському районі столиці. У ній прописала батька, матір і брата. Своє житло в Тбілісі здає в оренду. В Україні мала зар­плату понад 13,5 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Ека Згуладзе розлучається». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути