пʼятниця, 04 березня 2011 00:15

Джейн Рассел залишила спадщину названим дітям

28 лютого пішла з життя американська актриса 89-річна Джейн Рассел. Її вважали секс-символом Голлівуду 1940–1950-х. Причиною смерті стала дихальна недостатність.

— Джейн Рассел померла тихо вдома, в оточенні дітей, — каже названий син актриси Бак Вотерфілд. — Усе, що мала, вона залишила нам. Після похорону ми розділимо її спадщину з усією родиною.

Актриса вперше з'явилася на екрані 1943-го. Доти стрічка "Ізгой" з її участю пролежала на полиці три роки — не пройшла цензуру. Глядачі ж настільки вподобали пишногруду красуню в рекламі фільму, що навіть іще не бачивши його, голосували за неї як за улюблену актрису.

За своє життя акторка знялася у понад 20 стрічках. Проте славу їй приніс фільм "Джентльмени віддають перевагу білявкам", де вона зіграла з Мерилін Монро. Після того Джейн почали запрошувати рекламувати бюстгальтери.

Рассел тричі виходила заміж — за футболіста Боба Вотерфілда, актора Роджера Барретта та полковника військово-повітряних сил у відставці — Джона Піплза.

Через аборт актриса не могла мати дітей. Тому всиновила двох хлопчиків та дівчинку, які згодом подарували їй шістьох онуків та 10 правнуків.

Зараз ви читаєте новину «Джейн Рассел залишила спадщину названим дітям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути