четвер, 02 липня 2020 06:35

Джамала народила другого сина

Автор: instagram.com / jamalajaaa
  Співачка Джамала й економіст Бекір Сулейманов побралися в квітні 2017-го. 19 червня цьогоріч вони вдруге стали батьками
Співачка Джамала й економіст Бекір Сулейманов побралися в квітні 2017-го. 19 червня цьогоріч вони вдруге стали батьками

"Селям Алейкум! Ласкаво просимо до нашого бенду! Мій другий принц — Селім-Гірай Сеїт-Бекір Огли Сулейманов! 19 червня народився найпунктуальніший малюк. Входить у 4 відсотки дітей, які з'являються на світ у прогнозовану дату", — пише співачка 36-річна Джамала в інстаграмі. Вона вдруге стала матір'ю.

Народжувала в пологовому будинку "Лелека". Хлопчик з'явився на світ вагою 4,1 кг, зростом — 54 см.

— Друга вагітність зовсім не нагадувала першу. Багато уваги приділяла старшому сину, тому не було часу непокоїтися. Я стала спокійнішою. Стан шкіри і волосся покращився. Губи збільшилися, — розповідає Джамала. — Під час першої вагітності я давала концерти, брала участь у "Голосі країни" та Національному відборі на Євробачення. Цього разу через карантин довелося сидіти вдома. Емоційно було важко. Найбільшою втіхою був син Емір. Не забувала і про фанатів. Готувала живі виступи, переспівувала світові хіти. Стала сама собі оператором, гримером і стилістом.

Джамала заміжня за економістом 28-річним Бекіром Сулеймановим. Познайомилися на вечірці у друзів. Весілля влаш­тували в кримськотатарських традиціях. Медовий місяць провели в Італії. їхньому старшому сину Еміру-Рахману — два роки.

— З Бекіром мені комфортно бути поруч: і сміятися, і ділитися переживаннями, і мовчати. Звичайно, він не ідеальний. Наші стосунки можна порівняти з пазлом. Якісь частини можуть подобатися, а якісь — дратувати. Але, якщо забереш хоча б один елемент, уся картинка розвалиться.

Зараз ви читаєте новину «Джамала народила другого сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути