пʼятниця, 30 вересня 2011 04:15

Душа оборотня не потрапить у рай

Автор: малюнок: дмитро скаженик
 

"Прожила з чоловіком у шлюбі п'ять років, маємо двох доньок, — пише черкащанка 25-річна Тетяна. — Чоловік пив, нічого вдома мені не допомагав. Залякувала, що вижену його, але так кохала, що вигнати не хватило духу. Півроку тому завів собі коханку. Тепер через день ночує вдома. Обіцяв вернутися в сім'ю, але каже, що коханка вагітна від нього. Думаю, вона його приворожила, щоб у мене відбити. Ждати мені його чи шукати іншого?"

У конверт вкладає весільне фото. Чоловік вищий за неї на голову, обіймає дружину за талію.

Лист читає столичний біоенергетик Мирослав Олійник, 46 років.

— Вашого чоловіка коханка переманила до себе за допомогою чар, — сканує весільну світлину. — Та жінка від нього не вагітна, просто так намагається втримати чоловіка біля себе. Вона на кілька років за нього старша. Чим причарувала, сказати не можу, але ці привороти можна зняти. Щоб повернути його у сім'ю, вам треба тиждень витримати піст і сходити до церкви. Подати молитву за його здоров'я, поставити свічку. Дружини повинні молитися за свою сім'ю, берегти родинне щастя. Для цього в церкву треба ходити щонеділі, молитися зранку та ввечері.

"Хочу заміж, — починає лист житомирянка Наталя, 24 роки. — Не можу зустріти свою половинку, хоч шукаю не принца, а звичайного хлопця. Стосунки починаються з красивих залицянь, але через деякий час він безслідно зникає. Три місяці зустрічалася з одним. Кілька тижнів ми прожили разом. Думала, до свадьби діло йде, але якось посварилися, він виставив мене за двері. Після того не пише і не дзвонить. Я боюся лишитися самотньою".

Вкладає свою фотографію в бузку. Має великі карі очі, чорне волосся до плечей. Одягнена в білу майку і джинсову спідницю.

— Наталю, ви вийдете заміж наступного року. Вінця безшлюбності та самотності на вас не бачу. У кожної жінки своя доля і свій час іти до шлюбу. Випереджати події не потрібно. Той, із ким розділите сімейне щастя, з'явиться у вашому житті ближче до зими. Не ходіть по гадалках. Вони можуть відібрати ваше щастя і долю. За судженого треба помолитися на Покрову, 14 жовтня: "Покрово, Покрівонько, покрий мою голівоньку. Хоч ганчіркою, щоб не залишитися дівкою".

"Моя дитина на півроку стає сама не своя. — каже львів'янка Анастасія Валентинівна, 53 роки. — Син Андрій вже третій рік поспіль із квітня по вересень стає нам чужий. Він тікає з дому, вживає алкоголь, свариться з нами, за батьків не вважає. Що і де він робить — ми не знаємо. У вересні повертається додому, просить пробачення, не знає, що на нього находить. Зимує з нами до квітня і знову втікає. Як усе нормально, то й в церкву з нами ходе, а коли робиться дикий, то навіть до хати не затягнеш. Що на нього находить?"

Надсилає фото 25-річного Андрія. Він коротко стрижений. Сидить на дивані, закинув ногу на ногу.

— Хлопця вашого водить нечистий. Є люди, які змінюються на повний місяць, на великі свята або у певний сезон. Таких називають оборотнями, але це не про вашого сина. Хлопець абсолютно здоровий, негативну енергетику навколо нього створюють колишні образи. Може, колись скривдив чи покинув дівчину, а вона не може його пробачити. Андрієві треба сходити до сповіді, покаятися. Якщо сина не хрестили в дитинстві, охрестіть зараз. Дайте йому напитися свяченої води, покропіть водою його ліжко та кімнату.

На перевертнів люди перетворюються, якщо їх прокляли за колись скоєне зло. Таку ж реакцію можуть викликати прокляття, які ми наводимо на інших людей. Не всі оборотні перетворюються на вовків, як показують у фільмах. Просто людина починає на очах змінюватися, стає здатною на вбивство, насильство, лається, випиває. Душа перевертня не зможе потрапити в рай. За таких людей треба багато молитися.

"Моєму Саші у серпні виповнилося 23, — пише про сина тернополянка Антоніна Миколаївна, 46 років. — Він закінчив Тернопільський університет народного господарства. На військовій кафедрі не навчався. Восени його можуть забрати в армію. А він у мене часто хворіє, має повишений тиск, не спортивний. Боюся його відпускати у військо. Хоча знайомі кажуть, що після армії хлопцям легше знайти роботу".

— Можете Олександра спокійно відпустити в армію. Служба його загартує і дисциплінує. Коли повернеться, швидко знайде хорошу роботу. Через два роки готуйтеся до весілля. 2014-го чекайте на поповнення у сім'ї.

Зараз ви читаєте новину «Душа оборотня не потрапить у рай». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути