Ексклюзиви
середа, 15 квітня 2009 17:06

Дружину Федерера обізвали товстухою

  Зі словачкою Мирославою Вавринець швейцарський тенісист Роджер Федерер познайомився на Олімпіаді 2000 року в австралійському Сіднеї
Зі словачкою Мирославою Вавринець швейцарський тенісист Роджер Федерер познайомився на Олімпіаді 2000 року в австралійському Сіднеї

27-річний швейцарський тенісист Роджер Федерер одружився в суботу зі словачкою Мирославою Вавринець, 31 рік. Церемонія відбулася в швейцарському місті Базель у присутності друзів і родичів.

Мирослава на другому місяці вагітності. Пара зустрічалася вісім років. Познайомилися на Олімпіаді в Сіднеї. Вавринець — колишня тенісистка.

— Хлопець зі статусом Федерера міг знайти собі й кращу пару, — каже про Мирославу американський телекоментатор Лейф Ширас. Швейцарська преса назвала жінку "товстухою" і "трансвеститом" — за несмак в одязі.

Вавринець ані на крок не відходить від Роджера. Кажуть, навіть удається до магії вуду: перед турнірами проколює голками ляльки суперників Федерера. Жінка веде записники тенісиста, контролює його гаманець, складає розклад зустрічей, працює з пресою. Журналісти називають Федерера підкаблучником, адже жодного рішення він не приймає. Мирослава 2004-го порадила йому звільнити тренера Петера Лундґрена, з яким Роджер працював із 1998-го. Аргументувала тим, що втомилася мити посуд і прибирати за ним. Того ж року пара випустила парфуми Feel the Touch.

— Ми разом складали аромат, підбирали ноти, придумували упаковки, флакончики, — розповідає Федерер. — Я завжди роблю все, що Мирка скаже.

Навіть корову Джульєтту, яку Федерерові подарували швейцарські вболівальники після першої перемоги на Вімблдонському турнірі, доглядала Мирослава. Вона поселила тварину на фермі в швейцарських горах, купувала їй корм, поки та не померла 2005-го. Тепер Вавринець доглядає за Едельвейсом, телям від Джульєтти.

Пара харчується тільки в індійських ресторанах. Відпочивають на Мальдивах, на улюблених пляжах Мирослави.

— Ми не дивимося кіно, бо Мирка засинає, — каже Роджер. — Кращий вихідний для мене — це коли поряд немає нікого, крім моєї коханої.

Статки Федерера оцінюють у понад $100 млн. Роджер — 13-разовий переможець турнірів серії Великого шолома, належить до 300 найбагатших людей Швейцарії.

Зараз ви читаєте новину «Дружину Федерера обізвали товстухою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути